TRY-OUT: DINGEN DIE IK DACHT

PIETER JOUKE

Soms denk je dingen voor een tijdje en dan blijkt het helemaal niet waar te zijn. Of juist wel. Pieter Jouke (1973) dacht heel veel en zal u vertellen wat er overeind is gebleven van al die gedachten. Dat doet hij met gevoel voor absurditeit, hogere associatiekunde en met liefde voor het gesproken woord. Bewust zit er in nagenoeg iedere zin een grap of een valkuil of iets dat raar klinkt, maar stiekem wel klopt. Daarnaast is Jouke in de loop der jaren uitgegroeid tot een prachtige verhalen- verteller.
Entree €9,50
Reserveren: (0562) 451-154

zaterdag 24 september, 2016 20:30

Dingen Die Ik Dacht is alweer het vierde soloprogramma van Pieter Jouke en vanavond staat hij met deze show in So What! Speciaal voor jullie komt hij wederom voor een try-out naar Gouda.

Jouke maakt ook deel uit van De Staat van Verwarring (met absurdist Ronald Snijders) en zit hij bij het one-liners gezel- schap van Padoem Patsss (BNN). Daarnaast schrijft hij teksten voor verschillende cabaretiers en voor vele radio-en TV pro- gramma’s. Hij was o.a. te zien bij CQC, De slimste mens, Kop- pensnellers, Het Gesprek en Wat vindt Nederland. Jouke loopt marathons (is initiatiefnemer van de Humormarathon voor CliniClowns), schrijft humoristische boeken en is één van de drie breinen achter Burorenkema.nl (samen met Arjen Lubach en Edo Schoonbeek).

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/persfoto-pieter-jouke-de-dingen-die-ik-dacht-fotograaf-thierry-schut_d.jpg

« terug naar de vorige pagina