Zin en waanzin van de liefde in vertelconcert ‘Love Letters’

Botman & Van Vleuten

Singer-songwriters Helen Botman en Peter van Vleuten komen op donderdag 3 oktober naar Podium Vlieland met hun programma ‘Love Letters’. Via songs, verhalen, beroemde liefdesbrieven en anekdotes laten ze de liefde stralen – in al haar grootsheid, maar ook haar grilligheid. Romantiek, ontroering, onthutsing en humor, het komt allemaal voorbij. Het bitter en het zoet, de zin én de waanzin van de liefde.

donderdag 3 oktober, 2019 20:30

Nu reserveren!

Worden er nog wel liefdesbrieven geschreven? Of appen en swipen we alleen nog maar? Die vraag stellen Botman en Van Vleuten zichzelf en hun publiek, op zoek naar het antwoord of de geschreven liefdesverklaring nog bestaat. Ze halen tal van beroemde liefdesbrieven naar boven en wisselen anekdotes en ontboezemingen uit. Rode draad is hun meeslepende tweestemmige zang met gitaar, waarmee de pieken en dalen van de liefde worden bezongen. Eigen songs en verrassende covers van de afgelopen dertig jaar wisselen elkaar af. De sfeer: tussen folk en fado, en van Brel tot Jimmy Webb.

Vertelconcert Bij ‘Love Letters’ hebben Botman en Van Vleuten net als in hun vorige programma ‘Grote Verhalen’ gekozen voor de vorm van een vertelconcert: een combinatie van songs en storytelling, waardoor de liedjes extra diepgang krijgen en de verhalen een extra dimensie. Een concert om van te houden! Meer info: www.botmanenvanvleuten.nl.

Entree 15,-

Foto: Jessica Heetebrij

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/Botman_en_Van_Vleuten_-_foto_Jessica_Heetebrij.jpg

« terug naar de vorige pagina