Zang Salon

Wilma Paalman

Een speciale editie van de Talk Salon

Op zondag 18 mei vindt er in het podium Vlieland, op het mooie Waddeneiland Vlieland, een speciale editie van de Talk Salon plaats. De Zang Salon.

Uw gastvrouw en zangeres van de Zang Salon is Wilma Paalman. Ze zal op de piano worden begeleidt door de pianist Michiel Brinkmann.

Tijdens de Zang Salon brengt zangeres Wilma Paalman de prachtige liederen uit de eerdere Talk Salons ten gehore, gecombineerd met verrassende videofilms.

zondag 18 mei, 2014 14:00

De meeste liederen uit de Talk Salon bezitten een filmische klankkleur en zijn veelal kleine juweeltjes van moderne (en bij het grote publiek niet altijd bekende) componisten. Maar ook liedjes van bekende liedjesschrijvers ontbreken niet. Het zijn stuk voor stuk speciaal geschreven liedteksten op de muziek van onder andere de Amerikaanse componist John Adams maar ook van Michael Nyman, Debbie Wiseman, Kander & Ebb, Ryuichi Sakamoto, Astor Piazzolla, Bach, Rameau en Stef Bos. Kortom, het zijn allemaal liederen die je meenemen en een verhaal te vertellen hebben.

Wilma Paalman ontvangt ook muzikale Vlielanders tijdens de Zang Salon. Onder begeleiding van zangeres Judith Olthuis (ex Gruppo Sportivo) zal een uit Vlieland afkomstig meerstemmig koor, acte de presence geven.

Dompel u onder in een middag vol muzikale schoonheid en verrassende videofilms.

De Zang Salon is een productie van Stichting Gullie.

Aanvang van de Zang Salon: 14.00 uur
Kosten: € 9,50

Voor tickets en reserveringen: info@podiumvlieland.nl Telefoon: 0562 - 451154.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/zang_salon.jpg

« terug naar de vorige pagina