Suzanne Sanders en Wouter Mol

Suzanne Sanders

SUZANNE SANDERS |
www.youtube.com/suzannesandersmusic

WOUTER MOL |
www.woutermolofficial.nl

zondag 13 augustus, 2017 21:00

WOUTER MOL |
www.woutermolofficial.nl

Optredens van Wouter Mol zijn ongrijpbaar, spelen met de grenzen in muziek en ruimte, en ontvouwen zich van verstild naar expressief. Wouter Mol (zang/gitaar), Maartje Gilissen (harp) en Margot Kersing (viool) wonnen in november de SENA Grote Prijs Van Rotterdam 2016 in de categorie Singer-Songwriter. Waar Wouter eerst alleen was, heeft Wouter Mol zich nu ontwikkeld tot een driekoppig performance team.
Na het winnen van de Grote Prijs volgde hun debuut EP ‘Out Of Skin’. Deze zomer wordt er hard gewerkt aan nieuwe nummers en geven ze deze speciale show op Vlieland!

Inspiratie: Radiohead, Remy van Kesteren & Jeff Buckley

SUZANNE SANDERS |
www.youtube.com/suzannesandersmusic

Mysterieuze verhalen, muziek en kunst. Alles komt samen op deze bijzondere avond. Suzanne Sanders, finalist van de Music Matters Award, presenteert haar debuut album: MyStorieS voor het eerst aan publiek. Dit doet zij niet alleen. Samen met bandleden Wouter Mol (gitaar), Abdel Nadal (bas/contrabas), Yigeremu Yiftu Tinke (drums/percussie), Margot Kersing (viool) en Maartje Gilissen (harp), zorgt zij voor een grootse maar intieme voorstelling. Waan je in de mysterieuze wereld van Suzanne Sanders en vergeet heel even de wereld om je heen.

Inspiratie: Kate Bush, Eva Cassidy & Birdy

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/Suzanne-Sanders-5-kleiner-300x300.jpg

« terug naar de vorige pagina