Tegen Wie zal ik vandaag eens praten?

Talk Salon

Een interactieve infotainment met Wilma Paalman

Op zaterdag 17 mei 2014 vindt er in het podium Vlieland, op het mooie Waddeneiland Vlieland, een speciale editie van de Talk Salon plaats. Het onderwerp van deze Talk Salon is:

Tegen Wie zal ik vandaag eens praten?

Een opmerkelijke tekst! Zeker als je weet dat de tekst 2000 jaar voor Christus is geschreven in het Oude Egypte. Voor de meesten van ons geen onbekende vraag op één of meerdere momenten in ons leven.

zaterdag 17 mei, 2014 20:30

De Talk Salon is laagdrempelig en kunstzinnig, hilarisch en serieus, lichtvoetig en gevuld met kennis oftewel: Interactieve infotainment! Het is een (nieuwe) interactieve en muzikale talkshow waarin gastvrouw en zangeres Wilma Paalman op een speelse manier een dialoog aangaat met het publiek over onderwerpen waar we in het dagelijks leven allemaal mee te maken hebben en/of kunnen krijgen. Naast de gesprekken trakteert Wilma het publiek op mooie en toepasselijke muzikale intermezzo’s op muziek van bekende en minder bekende componisten. Dit alles afgewisseld met woordkunst, theater en videofilms.
Tevens ontvangt Wilma ook een speciale gast die zijn/haar visie geeft over het onderwerp.
Verder is er binnen de Talk Salon ruimte voor een optreden op ons open podium. Dus wil je een bijdrage leveren in de vorm van bijvoorbeeld een gedicht, een lied, een rap, stand up comedy of het spelen van een toneel scene, schroom je dan niet en meld je aan via de website.
Een half uur voorafgaande aan de Talk Salon kun je deelnemen aan de Pre-Talk waarin Gert van Veen een toelichting geeft op het onderwerp van de Talk Salon.

De speciale muzikale gast voor deze Talk Salon is Judith Olthuis (ex Gruppo Sportivo). Judith zal in het interview met Wilma haar visie geven over het onderwerp. Verder zal Judith, begeleidt door twee zangeressen, het publiek trakteren op een mooie performance.

Tot slot zal een meerstemmig koor uit Vlieland een kort optreden verzorgen.

Kortom, de Talk Salon heeft een gevarieerd programma voor u in petto waarbij u een unieke en totaal nieuwe ervaring op kunt doen.

Podium Vlieland biedt met haar theater- en filmzaal bij uitstek een prachtig podium voor de Talk Salon.

Aanvang Talk Salon: 20.30 uur
Aanvang Pre-Talk: 20.00 uur
Toegangsprijs: € 9,50 per persoon

Voor tickets en reserveringen: info@podiumvlieland.nl Telefoon: (0562) 451-154

De Talk Salon is een productie van Stichting Gullie.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/Talk_Salon_pers2.jpg

« terug naar de vorige pagina