Roos Blufpand in Podium Vlieland!

Roos Blufpand

Roos Blufpand (zangeres, songwriter en pianist) is jong en een tikkeltje verwilderd. Haar liedjes zijn goudeerlijk, kwetsbaar en zo klein dat hetgroots is.

donderdag 30 augustus, 2018 20:30

Roos, die in de media een ͚zachte͛variant van Wende Snijders wordt genoemd, is inmiddels een graag geziene gast in theaters en op poppodia en ze speelt regelmatig live op de landelijke radio en televisie. Op bijzondere wijze wisselt ze kleine, tedere liedjes af met vrolijke liedjes, die zeer aanstekelijk werken. Samen met haar band speelt de muzikale duizendpoot met verschillende stijlen en arrangementen en spreekt daardoor met haar muziek liefhebbers van jong tot oud aan. Eén ding is echter bij alle liedjes hetzelfde: ze zijn helemaal Roos. Elk woord, elke ademteug, elke noot komt vanuit het hart.Na het zien van deze show zal het een uitdaging zijn om Roos niet ook een beetje in uw hart te sluiten.

“Van uptempo tot prachtig ingetogen, het maakt Roos niet uit ze doet het met een flair alsof ze al tientallen jaren de grote podia bespeelt” CULTUURPODIUM.nl “Roos bewijst een getalenteerd liedjesschrijfster te zijn die definitief een plaats verdient in het huidige Nederlandstalige muzikale landschap” PODIUMINFO.nl “Muziek die soms swingt en rockt, maar ook op z’n tijd genuanceerd is en de gevoelige snaar weet te raken” PLATO MANIA

Reserveren (0562) 451 154

Entree 15,-

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/ross.jpeg

« terug naar de vorige pagina