Natures Welcome

THE OAK AND THE ASH

Ex-punk en ex-opera levert mooie muziek op.

donderdag 16 augustus, 2012 19:30

Nu reserveren!

Martin Pals (luit) en Saskia Hiemstra (zang) brengen een prachtig programma van oud Engelse- , Ierse- en Schotse luisterliederen. Tijdloos door de mooie melodieën en eeuwenoude thema’s als de liefde, de dood, het verlangen en de natuur. Luit en stem van deze twee muzikanten harmoniëren wonderwel samen, en leveren een heel authentiek geluid op.
Jaren geleden leerden zij elkaar kennen op Vlieland en sindsdien delen zij hun passie voor mooie warme muziek. De stijl laat zich het best omschrijven als luistermuziek , waarbij de ervaring leert dat mensen mee worden gevoerd op een tocht langs oude maar nog steeds herkenbare thema’s. “Wij zien ons publiek genieten en ontspannen”. Er wordt akoestisch gemusiceert en er wordt verteld over de achtergrond van liederen en instrumenten.
Martin bespeelt naast de renaissance-luit namelijk ook de cisther en verder is er een trom aan het instrumentarium toegevoegd.
Op deze avond zullen traditionals ten gehore worden gebracht en daarnaast een aantal eigen nummers, waaronder een serie gedichten.
Martin en Saskia kijken er naar uit opnieuw op Vlieland te zullen spelen.
We nodigen u van harte uit u te laten verrassen door de bijzondere en verstilde klanken van The Oak and The Ash.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/The_oak_and_the_ash_MG_53591-2.jpg

« terug naar de vorige pagina