Mixtape & Rebecca Sier opnieuw in Podium Vlieland! ! 21, 22 en 23 juli

Mixtape & Rebecca Sier

Al één keer eerder stonden Mixtape en Rebecca Sier samen in Podium Vlieland. Bojan Bajic bracht ze in april eerder dit jaar voor het eerst samen en dit resulteerde tot een fantastische avond in een uitverkocht Podium Vlieland.

woensdag 21 juli, 2010 19:30

Nu reserveren!

Al één keer eerder stonden Mixtape en Rebecca Sier samen in Podium Vlieland. Bojan Bajic bracht ze in april eerder dit jaar voor het eerst samen en dit resulteerde tot een fantastische avond in een uitverkocht Podium Vlieland. Rebecca Sier is met haar glasheldere stem in staat om zowel met hartverscheurende overgave te zingen als intiem te fluisteren. Ze won verschillende singer/songwriter wedstrijden, waaronder die van het Amsterdams Studentenfestival en de Amsterdamse rondes van Nootuitgang en Kunstbende. Mixtape is een veelzijdige band die bijna alle stijlen weet te beheersen. Van jazz,funk tot pop en eigen composities. Vorig jaar speelden de jonge muzikanten van Mixtape in de muziekvoorstelling “Vreemdt” en reisden daarmee door vele theaters in Nederland met als afsluiter een reis naar Afrika. Deze ervaring maakte van de band een hechte groep muzikanten, waarin te zien is dat ze elkaar volledig vertrouwen op elke noot die ze ten gehore brengen.

De samenwerking tussen band en zangeres beviel zo goed dat ze in juli samen terug komen voor 3 shows! 21, 22 en 23 juli zullen ze drie prachtige voorstellingen neerzetten vol muzikale hoogtepunten!

Kijk voor verdere informatie op www.podiumvlieland.nl, www.mixtapemusic.nl & www.rebeccasier.com

Alle shows beginnen om 20:30 Kaarten zijn te reserveren of aan de kassa verkrijgbaar voor €7,50.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/Mixtape__Rebecca_sier_Poster.jpg

« terug naar de vorige pagina