Mixtape & Rebecca Sier

Mixtape & Rebecca Sier

Rebecca Sier op gitaar met o.a. eigen songs en Mixtape Jong, muzikaal en Ambitieus. Pop,Funk,Jazz en eigen composities, een show vol muzikale hoogtepunten waarbij het zijstraatje naar theater niet wordt geschuwd. Eerder speelden ze al met succes in Podium Vlieland met een uitverkochte zaal.

zondag 4 april, 2010 20:15

Nu reserveren!

Rebecca Sier

Rebecca Sier is 19 lentes en speelt al vanaf haar 8ste gitaar en is sinds 4 jaar bezig haar eigen songs te schrijven. Kijk, wat ze in Engeland hebben met Kate Nash, Adele, Duffy en al die andere zingende wondertjes, hebben wij gewoon ook met Rebecca Sier! Ze scoort steeds hoog op allerlei talentenjachten. En terecht, zoals je hier zult horen…

Mixtape

Jong, muzikaal en Ambitieus. Mixtape weet het allemaal bij elkaar te voegen in een show van een uur. De show zit vol muzikale hoogtepunten waarbij het zijstraatje naar theater niet wordt geschuwd. Pop,Funk,Jazz en eigen composities, het komt allemaal voorbij. Hedendaagse hits worden omgetoverd tot interessante nummers die voor elk soort publiek aantrekkelijk zijn. Deze jonge muzikanten hebben al veel ervaring opgedaan in verschillende bands, combo’s en bigbands en spelen samen in de muziektheatervoorstelling “Vreemdt” van Umoja. Hiermee reisden ze afgelopen jaar langs vele theaters in Nederland en zijn ze afgelopen november in Afrika geweest. Kortom: Mixtape brengt een show voor jong en oud, die u niet mag missen, waarin we teruggaan naar het begin, teruggaan naar wat we willen horen, terug naar de mixtape!

Eerder speelden ze al met succes in Podium Vlieland met een uitverkochte zaal.

Mixtape bestaat uit: Vlielander Sander Moorlag(toetsen), , Ilse de Vries(bas),Arjen Schipper(sax), Pieterklaas de Groot(drums)

« terug naar de vorige pagina