MIXTAPE

De Mixtape trein dendert opnieuw langs Podium Vlieland! 13 t/m 16 Juli.

Ze zijn bijna niet meer weg te denken uit de zomerse programmering van Podium Vlieland. Mixtape is deze zomer opnieuw een week lang op Vlieland en dat niet alleen! Mixtape neemt een aantal vrienden mee, waaronder Berq One en Rebecca Sier.

woensdag 13 juli, 2011 19:30

Voor de bewoners en vaste badgasten zal geen verdere introductie nodig zijn, maar dat Mixtape langzaam Nederland begint te veroveren mag wel duidelijk zijn. Het begon allemaal twee jaar geleden toen de Vlielander Sander Moorlag zijn band voor het eerst naar Vlieland haalde.

Sinds september versterkt rapper Berq One deze band en samen hebben ze dan ook al enig succes geboekt. Onder de naam Mixtape & Berq One wonnen ze een optreden in het concertgebouw, de halve finale van “Battle Of The Bands”, de publieksprijs van “de Kleine Prijs van Friesland” en zijn ze geselecteerd voor de popronde 2011. Met hun eigen stijl van Jazz, Funk en Hiphop zorgen ze in Podium Vlieland voor een uiterst relaxte sfeer.

Ook Rebecca Sier is een groot talent in de Nederlandse popscene. Om haar stem kun je niet heen. Rebecca Sier zingt glashelder, nu eens met volle overgave, dan weer intimistisch fluisterend, altijd recht uit het hart. Mysterieuze folk en tegendraads ook - ze creëert een intrigerende sfeer. Samen met Mixtape zal ze haar eigen muziek ten gehore brengen, maar ook duiken ze in de jazzmuziek.

Nick Feenstra komt ook het team versterken. Met een grote dosis humor,energie en waanzinnig instrument beheersing, zal hij met zijn saxen menig mens gaan boeien. De laatste in het rijtje is Alusein Rosier, percussionist in hart en nieren en een veel gevraagd sessiemuzikant.

Een gevarieerde show van Jazz tot Pop, van eigen werk tot covers. Dit is zeker een aanrader voor elke leeftijd, voor elke muziek liefhebber!

Mixtape & Friends is te zien op 13,14,15,16 Juli in Podium Vlieland! Aanvang 20.30 uur, kaarten € 5,-.

Meer informatie is te vinden bij Podium Vlieland of op Mixtapemusic.nl!

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/Mixtape__Friends-1.jpg

« terug naar de vorige pagina