LUISTERLIEDJES

YVI // Esther de Jong // Tolls

Drie Friese singer songwriters komen deze avond optreden. Verwacht spannende luisterliedjes van deze talentvolle artiesten. Er worden zowel beeld als geluid opnames gemaakt van deze speciale avond. 3 halen, 10 euro betalen…

donderdag 6 februari, 2020 20:30

Nu reserveren!

YVI

YVI bestaat naast Diederick Brandsma uit jeugdvrienden Lendert Andel (elektrische gitaar/piano), Sebastiaan van Sliedregt (bas) en Sijmen Wijnja (drums). De band leunt op de ziel verheffende, alternatieve folk schatplichtig aan artiesten als Damien Rice, Glen Hansard en Bon Iver. Brandsma schrijft en componeert de nummers, die vervolgens met de gehele band dynamisch worden gearrangeerd en geproduceerd. De nieuwe EP van YVI verschijnt in april 2020 op Revanche Records.

Esther de Jong

Esther maakt Nederlandse dagboekmuziek met nummers over liefde, (ver)dwalen en hartpijn. Dwaal af naar de ondergrondse wereld van Esther de Jong. Een plek waar het weliswaar grotendeels al benauwend, grijs en grauw is, maar waar altijd ruimte is om nóg dieper te graven. Want tja, ze houdt nu eenmaal van graven. Haar Nederlandstalige dagboekmuziek confronteert je met teksten die je een wenkbrauw doen optrekken, je stil laten staan en je ogen openen. Haar debuut EP komt op 4 april uit op het label Excelsior Recordings. Hopelijk komen haar droefgeestige verhalen je net iets te dichtbij. Gedeelde smart is immers halve smart.

Tolls

Tolls (Daan van Beijeren) brengt zijn publiek tot zwijgen en dat is niet vreemd. Volgens 3voor12 is Tolls een interessante verrassing die de aandacht van zijn publiek met een glimlach weet te pakken. Geboren op een woonboot in Amsterdam, heeft singer-songwriter Tolls de golving van het water meegekregen met zijn luistermuziek met folk, indie en pop-invloeden. In 2018 verscheen zijn debuut LP op Revanche Records. Vlieland is geen ongekend terrein voor Tolls. Veel liedjes zijn daar ontstaan.

Entree 10,-

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/82624880_2721780414712467_814736209216536576_n.jpg

« terug naar de vorige pagina