Lenny Kuhr

Lenny Kuhr-solo optreden

Lenny leeft haar eigen lijflied, ze is haar eigen vleesgeworden troubadour. De enige zangeres in Nederland die een waar verhaal weet te vertellen middels haar liederen.

zondag 10 oktober, 2010 19:30

Nu reserveren!

Lenny Kuhr (muziek)

Lenny leeft haar eigen lijflied, ze is haar eigen vleesgeworden troubadour. De enige zangeres in Nederland die een waar verhaal weet te vertellen middels haar liederen. Wie kent niet haar hits als ‘De Troubadour’, ‘Maar Ja’ en natuurlijk ‘Visite’? Maar wat veel mensen niet van haar kennen zijn haar prachtige teksten en melodieën die zij tot op de dag van vandaag zingt met haar eigen geluid, een stem uit miljoenen!!

Voorprogramma:Friese band Katterpillaar
Verrassende en vernieuwende kleinkunstmuziek

De drie broers van Katterpillaar vertellen hun verhalen en visie op de wereld het liefste met muziek. Van stoer tot kwetsbaar, van melancholisch tot hilarisch en van boos tot lief. Alles zit er in.
Dankzij hun omvangrijke, oorspronkelijke repertoire en de aansprekende wijze waarop ze de liedjes brengen, slepen ze je mee in een heel eigen wereld, waarin ze vele emoties bij je losmaken.
De voorstellingen van Katterpillaar zijn tweetalig; een evenredige balans tussen het Fries en Nederlands. Katterpillaar kreeg tot nu toe uitsluitend positieve recensies in de regionale media en is intussen ‘bekend van radio en TV’.

Entrée € 12,50-

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/Kuhr_Lenny_Govert_de_RoosKLEIN.jpg

« terug naar de vorige pagina