JONG & VEELBELOVEND (“Mijn jaren 70”)

JAN ROT

“Ik ben pas zeventien, er kan nog zoveel komen,
Ik ben pas zeventien, het leven lacht naar mij…”
In een serie nieuwe liedjes keert ‘de langste zanger van Nederland’ terug naar zijn jeugd en de beslissende wendingen in het leven: de eerste zelfgespaarde voetbal, de eerste keer verliefd en natuurlijk de eerste keer op het podium: “Zeker van frontman Jan Rot zullen we in de toekomst meer gaan horen.”

donderdag 8 oktober, 2015 20:30

Ah, die jaren zeventig. Van Toppop, Abba en de dood van Elvis. Toen beginnend fotograaf Anton Corbijn nog rustig een dag voor Jan uittrok (zie foto), idool Herman Brood ineens bij hém in de kleedkamer stond, en iedereen dacht dat Jan zijn naam van Johnny Rotten had gejat, terwijl het toch echt andersom was.

Ter verhoging van de feestvreugde heeft Jan een stel krakers uit die tijd vertaald zoals alleen hij dat kan, van Golden Years en Sex & Drugs & Rock & Roll tot de zwoele disco van Rock your baby, de malle zomerhit Borriquito en ‘haatplaat’ Living next door to Alice. En zo blijft in Jong & Veelbelovend ook veel Oud & Vertrouwd: mooie liedjes, sterke verhalen en droge humor van een rasartiest die zich op het podium nog altijd voelt als een veulen in de wei!

Entree €12,50
Reserveren(:0562)451154

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/A5_JV_nieuw-1.jpg

« terug naar de vorige pagina