Janne Schra en Ronald Snijders

Horizontoer

De ietwat onverwachte combinatie van zangeres Janne Schra en schrijver-theatermaker Ronald Snijders begeeft zich op het glibberige pad van het Nederlandstalige luisterlied. Een ode aan hun favoriete liedjes uit de vorige eeuw begeleid door de band EmCiBi.

donderdag 7 augustus, 2014 22:30

Janne is inmiddels een oude bekende van de Horizontoer. Waar ze vorig jaar nog met de toer meevoer om de EmCiBi-band te ondersteunen en te begeleiden, vaart ze dit jaar mee om zelf op te treden.

Janne heeft inmiddels een indrukwekkende carrière opgebouwd, waarbij ze 4 albums heeft uitgebracht. Eerst als zangeres van Room Eleven en later als zangeres van de band Schradinova. Met Room Eleven toerde ze onder andere door Europa, Japan en Canada. Sinds 2012 treedt ze op onder haar eigen naam. Daarnaast werkte ze mee aan de productie en het inzingen van nummers en albums van onder andere Perquisite, Kraak & Smaak en Kyteman.

Janne’s muziek kan omschreven worden als popmuziek met een vleugje jazz en blues. Haar nummers zijn vaak een uniek verhaal op zich en zijn relaxed, jazzy en een tikkeltje mysterieus. Ze weet het publiek in haar greep te houden met haar zachte, breekbare stem.

Reserveren:(0562) 451-154 Entree € 12,50

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/Janne-schra-e1405087809419.jpg

« terug naar de vorige pagina