GOESTING

KEES VRIEND & BAS BONS

Een aantal jaren geleden leerden de twee verhalenvertellers en troubadours Kees Vriend en Bas Bons elkaar kennen en vonden daarbij elkaar in de liefde voor Nederlandstalige Kleinkunst. Het werd een gesprek over op pad zijn om weer thuis te komen, humoristische anekdotes en liefde voor onderhoudende chansons. Over mateloosheid, muzikanten-ongeluk of over dat het misschien allang gelukt is en het alleen nog maar hoeft te gebeuren. Dat het allemaal zo slecht nog niet is.

donderdag 28 maart, 2019 20:30

Nu reserveren!

In de muziektheatervoorstelling ‘Loftrompet’ blazen ze de liefde voor het leven hoog van de toren. Ze schallen de loftrompet en blazen de hoogste noot over wat hen echt bezig houdt.

Kees Vriend en Bas Bons nemen het publiek middels verhalen en liedjes mee op reis door hun wereld. Een ontmoeting rond gitaar, piano en… de loftrompet.

Kees Vriend was voor het eerst met het nummer “Ik betaal” te horen op de CD ‘Leef’ waar diverse artiesten o.a. BlØf en De Dijk een hommage brachten aan Ramses Shaffy. Hij bracht jarenlang jeugdprogramma’s in de Nederlandse theaters maar besloot als zanger verder te gaan om zijn eigen repertoire te laten horen. Dit resulteerde in de popfolk CD ‘Thuis’ en het theaterprogramma ‘Waar spreken we af?’

Bas Bons was in de theaters te zien met zijn eigen programma en bracht zijn album ‘WAKKER’ uit. Hij deed ooit mee aan de Beste Singer – Songwriter, zat aan tafel bij DWDD, schreef liedjes voor andere podiumkunstenaars en speelde als sessiemuzikant bij diverse artiesten en TV-programma’s.

In 2018-2019 zijn Kees en Bas in de theaters te zien met de voorstelling ‘Goesting’ een ode aan de mooiste Vlaamse liedjes. In ‘Loftrompet’ keren ze terug bij hun eigen repertoire en zingen ze prachtige liedjes die veel betekend hebben tijdens hun reis.

www.keesvriend.nl

www.basbons.nl

ENTREE 12,50

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/20190607_ws_KeesVriend_BasBons-1024x1024.jpg

« terug naar de vorige pagina