Goed zo Dorine, ...

Dorine Wiersma

Een avontuurlijk muzikaal cabaret vanuit een rijtjeshuis in Zeist. Komisch, maatschappijkritisch en met een gezonde dosis zelfspot maakt zij met ijzersterke liedteksten en dito gitaarspel haar publiek aan het huilen van het lachen.

zaterdag 8 mei, 2010 19:30

Nu reserveren!

Sinds zij in 2009 voor het lied “Stoute Heleen” de Annie M.G.Schmidtprijs voor het beste theaterlied ontving, kan niemand meer om Dorine Wiersma heen. Komisch, maatschappijkritisch en met een gezonde dosis zelfspot maakt zij met ijzersterke liedteksten en dito gitaarspel haar publiek aan het huilen van het lachen.

Na jarenlang solo een avontuurlijk en wild leven te hebben geleid als antikraakwacht van schimmige panden op obscure plekken in de stad is Dorine nu eindelijk netjes getrouwd en woont ze voor het eerst van haar leven samen. Haar nieuwe avonturen beleeft ze, samen met haar nieuwe man, haar nieuwe kinderen en haar nieuwe buren, in een gezellige nieuwbouwwijk in Zeist. Dit nieuwe leven is vanzelfsprekend een onuitputtelijke bron van inspiratie en loopt daarom als een rode draad door de nieuwe voorstelling.

www.dorinewiersma.nl

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/DorineWiersma.jpg

« terug naar de vorige pagina