‘En hoe voelt u zich hierbij?!’

Barbara Breedijk

Kleinkunstenaar Barbara Breedijk speelt ‘En hoe voelt u zich hierbij?!’ Deze blonde onorthodoxe krullenbol zingt liedjes over de meest verrassende onderwerpen, terwijl haar gitaar en ukelele daar trouw achteraan kwispelen. Haar liedjes introduceert ze op een eigenzinnige en aanstekelijke manier aan het publiek!
Reserveren:(0562) 451-154
Entree €9,50

zaterdag 26 juli, 2014 21:00

‘Herkenbare liedteksten met hele fijnzinnige vondsten. Gevatte en intelligente humor, plezant met beestachtige teksten! (juryrapport, finale cabaret concours Vlaanderen). ‘Gekheid, maar nooit plat. En diepgang. Dat gaat bij Breedijk prima samen!’ (Fringefestival)

Barbara stond eerder in de finale van de Grote Prijs van Nederland. Ze was te horen op radio 2 (Tros Muziekcafé) en te zien bij de AVRO (Een vandaag). Ze stond in het voorprogramma van: Candy Dulfer, Wouter Hamel en Paul Haenen. Ze zong dit jaar haar liedjes ook op het Oerol festival. Daarnaast werkt ze als muziektherapeut op de dagbehandeling van een afdeling psychiatrie, waarbij ze dikwijls de vraag stelt ‘En hoe voelt u zich hierbij?!’

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/BarbaraBreedijkfotoRebkeKlokke.jpg

« terug naar de vorige pagina