ECHTE VRIENDSCHAP

Simon Vuyk

(Geannuleerd)

10-11 november in Podium Vlieland

Dag van de Vriendschap

intiem & exclusief

Op veler verzoek is besloten om de Avond van de Vriendschap in Podium Vlieland te verplaatsen van aanstaande dinsdag 10 november naar zaterdag 4 juni 2016. Tientallen mensen hebben de afgelopen dagen aangegeven heel graag naar deze theatervoorstelling te willen komen maar niet te kunnen op deze (doordeweekse) dinsdag. Om al deze mensen niet teleur te hoeven stellen is voor dit uitstel gekozen. De personen die voor 10 november een kaartje of arrangement/overtocht hadden aangeschaft krijgen uiteraard hun geld terug. We hopen op hun begrip voor dit besluit.

dinsdag 10 november, 2015 20:30

Podium Vlieland en het mediabureau Vuyk en CO van misdaadjournalist en uitgever Simon Vuyk uit Harlingen presenteren dinsdag 10 november een exclusieve Dag van de Vriendschap in Podium Vlieland.

Aanleiding vormt het verschijnen van het boek ECHTE VRIENDSCHAP. Daarin beschrijven vierendertig (on)bekende Nederlanders een waargebeurd verhaal over de ultieme vriendschap uit hun persoonlijk leven. De auteurs - mannen en vrouwen - zijn stuk voor stuk gepassioneerde mensen die er in het maatschappelijk leven ‘toe doen’, onder wie tv-presentator Jaap Jongbloed, burgemeester Marga Waanders, misdaadverslaggever Peter R. de Vries, hondenexpert Sacha Gaus en Podium Vlieland-directeur Bojan Bajic, de gastheer van de Dag van de Vriendschap. Het boek is een initiatief van Simon Vuyk die met deze eigentijdse ‘vriendschapsbijbel’ de persoonlijke én maatschappelijke waarde van vriendschap op de kaart wil zetten.

Tijdens de Dag van de Vriendschap zal een aantal auteurs acte de présence geven, o.a.:

  • In de 17-jarige singer-songwriter Jordy Bockhoudt leeft zijn verongelukte broer Jim voort. Dankzij hun liefde voor de muziek werden ze - behalve broers - ook beste vrienden.

  • Vluchtelinge Tio Muluken Alene: zij raakte als kind in Ethiopië lichamelijk gehandicapt door polio, moest als activiste voor rechten van jonge gehandicapten vluchten, nu gelukkig en met verblijfsvergunning in Leeuwarden. Dankzij enkele echte vrienden.

  • Klassiek zangeres en opera-comédienne Quirine Melssen uit Amsterdam: samen met een jeugdvriend deelde ze haar worsteling met het leven dat geen zin leek te hebben. Twee fladderende pechvogels. Hij pleegde zelfmoord, zij is er nog.

  • Speelgoeddirecteur Erik Zandberg uit Sneek/Harlingen: onthult de mooiste vriendschap uit zijn leven, inclusief een delicaat geheim.

Middels voordrachten en vertellingen - en interactie met de zaal - zullen zij hun vriendschapsverhalen met het publiek delen.

De Amsterdamse sopraan Quirine Melssen zal - live! - enkele liederen zingen, waaronder een zelfgeschreven song over vriendschap en een eigen bewerking van “Een vriend zien huilen kan ik niet”, oorspronkelijk van Jacques Brel. Ook zij is een van de auteurs in het boek.

Ook Jordy Bockhoudt zal optreden. Eveneens live! Hij zal ondermeer “Brothers in arms” ten gehore brengen, het lied dat hij speciaal over zijn overleden broer schreef.

Losse ticket (incl. boek) €20,- reserveren ((0562) 451-154

Arrangementsprijs: €79. Hiervoor ontvangt u:

  • een overnachting in Zeezicht hotel op Vlieland
  • een toegangsbewijs voor de theatervoorstelling op 10 november
  • een toegangsbewijs voor de film op 11 november
  • een exclusieve editie van het boek ECHTE VRIENDSCHAP, speciaal voor deze Dag van de Vriendschap ontworpen (winkelprijs €14,95).
  • Meet&greets met de auteurs en andere gasten.

30 procent korting op boottickets!

Bezoekers van deze tweedaagse arangement krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Wacht met reserveren van de overtocht op de kortingscode die wij u na betaling van het arrangement toesturen. Na ontvangst van de code kunt u de bootreis boeken via www.doeksen.nl.

Er zijn maximaal 44 toegangsbewijzen verkrijgbaar dus wees er snel bij!

Hotel Zeezicht
ligt aan het begin van het dorp op enkele honderden meters van Podium Vlieland, bij de veerboot en met uitzicht op de Wadden. Hotel Zeezicht beschikt over een sfeervol restaurant met speciaal voor dit avond een heerlijk filmdinner.
prijs € 79,= pp, 2p-kamer
Alleenreizende toeslag € 25,=, 1p-kamer.
Avond te kort? Extra nacht: € 39,= p.p.p.n.

Podium Vlieland presenteert:

Avond van de Vriendschap     

dinsdag 10 november - woensdag 11 november 2015
Boek NU
Hotel Zeezicht

Podium Vlieland boekt deze arrangement i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 10,= per boeking.

Tip: Vindt u een nacht te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

« terug naar de vorige pagina