Podium Vlieland, muziek overzicht en archief

Overzicht en archief van actuele en voorgaande voorstellingen.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/Maartje__Kine.jpg

Sex, Drugs & Classical music

Maartje en Kine

Met cabareteske liedjes en verhalen nemen Maartje en Kine u mee in een wereld van muziek

Lees verder »
https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/Yora-Rienstra.jpg

Aan jou heeft het niet gelegen

Yora Rienstra

Yora. Een grote vrouw met een gebleekt snorretje. De piano is haar haven. Vanuit hier laat ze personages opdoemen en vertrekken. Op eigenzinnige wijze zet zij deze tragikomische figuren neer, afgewisseld met grappige en ontroerende liedjes. Met ‘Aan jou heeft het niet gelegen’ won ze de jury-en publieksprijse van het Amsterdams Kleinkunstfestival.

Lees verder »
https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/Wilma_Paalman_foto_B_v_Musscher_1.jpg

La Cantatrice Extraordinaire

Wilma Paalman

Een intens gepassioneerd muzikale voorstelling.

Lees verder »
https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/Rallion38tif.jpg

Rallion

Rallion

Rallion are a four piece contemporary folk group, hailing from Edinburgh, Glasgow and Perthshire. They bring a wide range of musical influences together to create their powerful persuasive music. Their unique sound is based around the double fiddle powerhouse of Fiona Cuthill and Andrew Lyons, the voice of Marieke McBean and the virtuoso playing of Steve Lawrence.

Lees verder »
https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/DorineWiersma.jpg

Goed zo Dorine, ...

Dorine Wiersma

Een avontuurlijk muzikaal cabaret vanuit een rijtjeshuis in Zeist. Komisch, maatschappijkritisch en met een gezonde dosis zelfspot maakt zij met ijzersterke liedteksten en dito gitaarspel haar publiek aan het huilen van het lachen.

Lees verder »
https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/Daniel-van-Veen-foto-Sander-Huiberts.jpg

Ruilen binnen 8 dagen

Daniël van Veen

Met sterke verhalen en licht ironische liedjes brengt Daniël het detail terug tot zijn ware proporties en vergroot hij het grote geheel uit tot de ware nietigheid ervan. Met de schoonheid van zijn humor, de ruimte van de muziek en de kracht van zijn teksten raakt Daniël u waar hij dat het liefste doet; in uw hart. Een unieke vondst is de trompet waarop Sybren van Doesum subtiel zijn kunsten vertoont en de woorden van Daniël kracht bijzet.

Lees verder »

Mixtape & Rebecca Sier

Mixtape & Rebecca Sier

Rebecca Sier op gitaar met o.a. eigen songs en Mixtape Jong, muzikaal en Ambitieus. Pop,Funk,Jazz en eigen composities, een show vol muzikale hoogtepunten waarbij het zijstraatje naar theater niet wordt geschuwd. Eerder speelden ze al met succes in Podium Vlieland met een uitverkochte zaal.

Lees verder »

Pagina 7 van 7 - ⟨ Eerste  < 5 6 7