Aan het Hof

Vorsten en Podium Vlieland presenteren:

De mooiste koninklijke verhalen

Eén eiland, drie dagen, zes films
1 t/m 3 maart

vrijdag 1 maart, 2024 19:00

Hoe kun je het voorjaar mooier vieren dan op een waddeneiland met een weekend vol cultuur en natuur. Speciaal voor de liefhebbers van lange strandwandelingen én de betere koningsdrama’s organiseren Vorsten en Podium Vlieland begin maart een filmweekend waarin verhalen over koningshuizen centraal staan.

Ruisende rokken, statige landhuizen, gefluister in de paleisgangen, koninklijke affaires. Speciaal voor de liefhebbers van series als ‘The Crown’ zochten we de mooiste films over koningshuizen uit, van het liefdesleven van Lodewijk XV tot de wilde jaren van koningin Elizabeth. De films tijdens dit weekeinde variëren van een volwassen komedie tot een heerlijke kostuumfilm of een aangrijpend relatiedrama. Filmprogrammeur Adwin de Kluyver houdt voor de vertoning steeds een korte inleiding. De filmtitels vindt u op onze website onder het kopje agenda.

Tussen de voorstellingen in de sfeervolle zaal van Podium Vlieland – volgens Monique van de Ven de mooiste bioscoop van Nederland en door de Volkskrant uitgeroepen tot een van de tien leukste, kleine theaters - is er alle tijd voor een frisse strandwandeling, een rondje eiland per fiets, een drankje op een beschut terrasje met uitzicht op zee of lekker eten in een van de restaurantjes in de Dorpsstraat.

Podium Vlieland en Vorsten bieden een aantrekkelijk arrangement aan bij zes uitstekende hotels – Het Vlielandhotel, Hotelletje de Veerman, Badhotel Bruin, Hotel De Wadden, het Loodshotel en Hotel Zeezicht. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €219 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag van €44 voor een eenpersoonskamer.

30 procent korting op boottickets!
Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Wacht met reserveren van de overtocht op de kortingscode die wij u na betaling van het arrangement toesturen. Na ontvangst van de code kunt u de bootreis boeken via www.doeksen.nl.

Aanvangstijden filmweekend Aan het Hof

Vrijdag 1 maart
19.00 uur (groep A) en 21.15 uur (groep B)
23.15 uur (B)

Zaterdag 2 maart
10.00 uur (A) en 12.15 uur (B)
14.30 uur (A) en 17.00 uur (B)
19.30 uur (A) en 21.30 uur (B)
23.15 uur (A)

Zondag 3 maart
11.00 uur (B) en 14.00 uur (A)

 

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 15,= per boeking.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/royal.jpg

« terug naar de vorige pagina