Top Secret

Podium Vlieland presenteert:

Spannende films vol geheimen

Eén eiland, drie dagen, zes films
9 t/m 13 juni
een midweek en een weekend

woensdag 9 juni, 2021 19:00
vrijdag 11 juni, 2021 19:00

Spionnen, geheime operaties, undercover agenten, corrupte politici, klokkenluiders en complotten. Speciaal voor de liefhebbers van series als Homeland, House of Cards, The Little Drummer Girl en de verhalen van John Le Carré serveren we een een weekend of een midweek vol politieke intriges en internationale spanningen. Alle films vindt u op onze website onder het kopje agenda.

Uiteraard hebben wij bij Podium Vlieland door de uitbraak van het coronavirus diverse maatregelen genomen. Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Daarom openen we onze zaal volgens een protocol waarin duidelijke richtlijnen staan hoe bezoekers en medewerkers 1,5 meter afstand kunnen houden. Ook worden er diverse hygiënemaatregelen genomen. Dit protocol is goedgekeurd door de overheid. We zijn er van overtuigd dat we daarmee iedereen een veilige en prettige bioscoopervaring kunnen bieden.

Bekijk hier ons coronaprotocol

Omdat er per weekend maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, organiseren we voor de liefhebbers van doordeweekse rust nu ook steeds een midweek rondom hetzelfde thema. In de weekenden hebben we extra plaatsen in de comfortabele bioscoopzaal van brouwerij Fortuna Vlieland, gelegen op een spectaculaire locatie in de duinen aan de Fortweg. Bezoekers in de C groep gaan hier naar de film.

Samen met vier uitstekende hotels – Hotelletje de Veerman, het Vlielandhotel, Hotel De Wadden en Hotel Zeezicht - bieden we een zeer aantrekkelijk arrangement voor deze filmweekenden en –midweken aan. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €189 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag van €29 voor een eenpersoonskamer.

Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Na betaling krijgt u een kortingcode waarmee u op www.doeksen.nl de overtocht kunt boeken.

OPGELET, HET PROGRAMMA VAN DEZE FILMWEEKENDEN EN -MIDWEKEN STOND OORSPRONKELIJK GEPLAND IN MAART 2020 EN JANUARI 2021.

Aanvangstijden filmweekend en midweek Top Secret
9 t/m 13 juni
vrijdag t/m zaterdag
woensdag t/m vrijdag

woensdag en vrijdag
19.00 uur (groep A) en 21.30 uur (groep B)
23.45 uur (B)

donderdag en zaterdag
10.00 uur (A) en 12.30 uur (B)
15.00 uur (A) en 17.15 uur (B)
19.45 uur (A) en 22.00 uur (B)
23.55 uur (A)

vrijdag en zondag
11.00 uur (B) en 14.00 uur (A)

 

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 15,= per boeking. Gasten met een tegoedbon betalen geen boekingskosten.

Tip: Vindt u een weekend te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/The-Last-Son_st_2_jpg_sd-low.jpg

« terug naar de vorige pagina