The connection

Esther Poort

Na 24 jaar werd oud filmmaker Shannon Harvey gediagnosticeerd met een auto-immuunziekte . Haar immuunsysteem was hyperactief worden en werd de normale , gezonde weefsels aanvalt.
Haar spieren en gewrichten waren ontstoken en ze werd verteld als haar ziekte vorderde kon ze eindigen met orgaanfalen , of rolstoel gebonden . Op zoek naar een remedie , Shannon probeerde alles, van geneesmiddelen tot alternatieve therapieën en alles daar tussenin.

Entree € 9,50
Reserveren:(0562)451-154

donderdag 15 september, 2016 20:00

Maar ze was nog steeds ziek . Er was één ding dat ze wist . Toen ze werd benadrukt, kreeg ze erger en met een achtergrond in de journalistiek , Shannon zocht antwoorden baanbrekende wetenschap. Op haar reis naar steeds beter, Shannon besefte dat om haar gezondheid te veranderen moest ze haar gedachten te veranderen .

De verbinding is een film over hoe grensverleggend onderzoek blijkt dat er een directe verbinding tussen je geest en je gezondheid.

De film is voorzien van wetenschappers, onderzoekers, schrijvers en artsen, evenals opmerkelijke waargebeurde verhalen van mensen die het toevoegen van de geest het lichaam geneeskunde om hun helende toolkit om te herstellen van ernstige rugpijn, hart-en vaatziekten, onvruchtbaarheid, kanker en multiple sclerose. Terwijl de wetenschap is complex, de oplossingen voor mensen met een ziekte is verbluffend eenvoudig. De film laat zien dat we kunnen tegen de schadelijke invloed van stress met een even krachtige ontspanning reactie geactiveerd door middel van specifieke technieken zoals meditatie. Het toont aan dat emoties het verloop van een ziekte kan van invloed zijn voor een beter of slechter en kan zelfs het verschil tussen leven en dood. De film legt de mechanismen achter het geloof, waarin wetenschappers weten nu draagt ​​bij 30 tot 50 procent van het effect van een bekende biologische behandeling en onderzoekt hoe de wetenschappers op het snijvlak nu leren dat de geest zelfs de expressie van genen en de snelheid kan beïnvloeden die we ouder worden. “We hebben meer zeggenschap over onze eigen gezondheid dan zelfs onze artsen . ” Jon Kabat Zinn , Ph.D. Oprichter van Mindfulness - Based Stress Reduction

Dit is een film voor mensen die alles hebben geprobeerd . Het biedt antwoorden en bewijst dat je van gedachten kunt veranderen, verander je gezondheid en je leven kan veranderen.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/The_connection.jpg

« terug naar de vorige pagina