SUPERHUMAN by YES THEORY

Wim Hof, Evert Hittema

In de zomer van 2015 ontmoetten vier vreemden elkaar. Amma uit Egypte, Thomas uit Frankrijk, Matt uit de VS en Derin uit Turkije. De jongens raakten bevriende en gingen films en video’s maken, waarbij het leven buiten de comfortzone het onderwerp was nu anno 2019 nog steeds is.

maandag 26 augustus, 2019 20:00

Nu reserveren!

In januari van dit jaar besluiten de jongens met een cameraploeg en Sky Cowans, videoproducer en de enige dame in het gezelschap naar Polen af te reizen. Daar, ergens aan de rand van het reuzengebergte, worden ze blootgesteld aan de kracht van moedernatuur en het vermogen dat ze meer kunne dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.

Wim ‘the iceman’ Hof neemt ze mee op een ijskoude, en hartverwarmende reis, leert ze hoe ze hun lichaam in optimale conditie kunnen houden en dat het brein tijdens zeer stressvolle situaties rustig en aandacht blijft.

Na afloop van de documentaire zal Evert Hittema een korte uitleg geven over de Wim Hof Methode en de aanwezigen een korte ademsessie geven. Evert is sinds 2015 instructeur van de methode, word door de Friese media ook wel omschreven als “de Friese iceman” en heeft de documentaire is opgenomen, als co-trainer van Wim Hof, geassisteerd tijdens de winter-expedities in Polen.

Vanaf 14 jaar * Documentaire is in het Engels zonder ondertiteling * Uitleg door Evert is in het Nederlands

Entree € 10,-

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/maxresdefault.jpg

« terug naar de vorige pagina