Naar De Wildernis

Roots Magazine, de Waddenvereniging en Podium Vlieland presenteren:

De mooiste verhalen uit de natuur

Eén eiland, drie dagen, zes films
2 t/m 6 maart
een midweek en een weekend

woensdag 2 maart, 2022 21:30
vrijdag 4 maart, 2022 19:30

Is er een betere plek om prachtige natuurfilms te bekijken dan een intieme bioscoop op een klein Waddeneiland? Met het wad, de Noordzee en bos en duin voor de deur biedt Podium Vlieland een ideale combinatie van natuur en cultuur.

Samen met de mooiste bioscoop van Nederland organiseren Roots Magazine en de Waddenvereniging al een aantal jaar met veel succes ieder voorjaar filmweekenden op Vlieland. Speciaal voor de liefhebbers van overdonderende landschappen, spectaculaire natuurbeelden en ontroerende verhalen – denk aan films als ‘Into the wild’ en documentaires als ‘Wad’ of ‘De Nieuwe Wildernis’ - hebben we een reeks speelfilms en documentaires uitgekozen waarin de mens het opneemt tégen of juist in harmonie samenleeft mét de natuur. Van de oog– en oorstrelende waddendocumentaire Silence of the Tides tot de eilandtragikomedie De Vogelwachter, allemaal veelgeprezen en prijswinnende natuurdocumentaires en -speelfilms. De filmtitels vindt u op onze website onder het kopje agenda.

In maart zijn de 1,5 meter regels en kijken we weer gezellig samen film in de knusse, rode zaal van Podium Vlieland. De mensen die groep C hebben geboekt in Fortuna voegen we samen met groep A in Podium. En groep D in Fortuna wordt toegevoegd aan groep B in Podium.

Vragen over de coronamaatregelen? Bekijk hier de antwoorden op de meest gestelde vragen

Podium Vlieland, Roots Magazine en de Waddenvereniging bieden een aantrekkelijk arrangement aan bij vijf uitstekende hotels – Het Vlielandhotel, Hotelletje de Veerman, Hotel De Wadden, Hotel Doniastate en Hotel Zeezicht. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €199 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag van €39,50 voor een eenpersoonskamer.

30 procent korting op boottickets!
Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Wacht met reserveren van de overtocht op de kortingscode die wij u na betaling van het arrangement toesturen. Na ontvangst van de code kunt u de bootreis boeken via www.doeksen.nl.

Aanvangstijden filmweekend en midweek Naar De Wildernis
2 t/m 6 maart
vrijdag t/m zondag
woensdag t/m vrijdag
OPGELET: WEGENS TECHNISCHE OMSTANDIGHEDEN WORDT SILENCE OF THE TIDES (DE EERSTE FILM OP DONDERDAG EN ZATERDAG) VERTOOND IN DE ZAAL VAN FORTUNA VLIELAND, DE THEATERZAAL IN DE BROUWERIJ IN DE DUINEN, AAN DE RAND VAN HET INDUSTRIETERREIN NABIJ DE JACHTHAVEN.

Vrijdag 4 maart
Woensdag 2 maart
19.30 uur (groep A) en 21.30 uur (groep B)
23.10 uur (B)

Zaterdag 5 maart
Donderdag 3 maart
10.30 uur (A) en 12.45 uur (B)
15.00 uur (A) en 17.00 uur (B)
19.30 uur (A) en 21.30 uur (B)
23.15 uur (A)

Zondag 6 maart
Vrijdag 4 maart
11.00 uur (B) en 14.30 uur (A)

 

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 15,= per boeking.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/De-Vogelwachter_st_4_jpg_sd-low_Copyright-Mark-de-Blok.jpg

« terug naar de vorige pagina