Naar De Wildernis

Roots Magazine, de Waddenvereniging en Podium Vlieland presenteren:

De mooiste verhalen uit de natuur

Eén eiland, drie dagen, zes films
3 t/m 7 maart
een midweek en een weekend

woensdag 3 maart, 2021 19:30
vrijdag 5 maart, 2021 19:30

DOOR DE STRENGERE CORONAMAATREGELEN MOETEN WE HELAAS ONZE ZALEN TOT EN MET 14 MAART SLUITEN EN DE MIDWEKEN EN WEEKENDEN TOT DIE TIJD ANNULEREN. BEZOEKERS KRIJGEN ZO SNEL MOGELIJK BERICHT VAN ONS. HET PROGRAMMA VAN DIT FESTIVAL ZULLEN WIJ VOLGEND SEIZOEN HERHALEN.

Is er een betere plek om prachtige natuurfilms te bekijken dan een intieme bioscoop op een klein Waddeneiland? Met het wad, de Noordzee en bos en duin voor de deur biedt Podium Vlieland een ideale combinatie van natuur en cultuur.

Samen met de mooiste bioscoop van Nederland organiseren Roots Magazine en de Waddenvereniging al een aantal jaar met veel succes ieder voorjaar filmweekenden op Vlieland. Speciaal voor de liefhebbers van overdonderende landschappen, spectaculaire natuurbeelden en ontroerende verhalen – denk aan films als ‘Into the wild’ en documentaires als ‘Wad’ of ‘De Nieuwe Wildernis’ - hebben we een reeks speelfilms en documentaires uitgekozen waarin de mens het opneemt tégen of juist in harmonie samenleeft mét de natuur. Van de oog– en oorstrelende waddendocumentaire Silence of the Tides tot de wildernisklassieker The Piano, allemaal veelgeprezen en prijswinnende natuurdocumentaires en -speelfilms. De filmtitels vindt u op onze website onder het kopje agenda.

Tussen de vertoningen in de sfeervolle zalen van Podium Vlieland – door De Volkskrant uitgeroepen tot een van de tien leukste kleine theaters van Nederland – en Fortuna Vlieland (de bierbrouwerij in de duinen) is er alle tijd om met eigen ogen de wonderen van Werelderfgoed Waddenzee verkennen, te genieten van een (verwarmd) terrasje met uitzicht op zee of lekker eten en borrelen in de Dorpsstraat.

Uiteraard hebben wij bij Podium Vlieland door de uitbraak van het coronavirus diverse maatregelen genomen. Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Daarom openen we onze zaal volgens een protocol waarin duidelijke richtlijnen staan hoe bezoekers en medewerkers 1,5 meter afstand kunnen houden. Ook worden er diverse hygiënemaatregelen genomen. Dit protocol is goedgekeurd door de overheid. We zijn er van overtuigd dat we daarmee iedereen een veilige en prettige bioscoopervaring kunnen bieden.

Bekijk hier ons coronaprotocol

Omdat er per weekend maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, organiseren we voor de liefhebbers van doordeweekse rust nu ook steeds een midweek rondom hetzelfde thema. In de weekenden hebben we extra plaatsen in de comfortabele bioscoopzaal van brouwerij Fortuna Vlieland, gelegen op een spectaculaire locatie in de duinen aan de Fortweg. Bezoekers in de C groep gaan hier naar de film.

Podium Vlieland, Roots Magazine en de Waddenvereniging bieden een aantrekkelijk arrangement aan bij vijf uitstekende hotels – Het Vlielandhotel, Hotelletje de Veerman, Badhotel Bruin, Hotel De Wadden en Hotel Zeezicht. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €189 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag van €29 voor een eenpersoonskamer.

30 procent korting op boottickets!
Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Wacht met reserveren van de overtocht op de kortingscode die wij u na betaling van het arrangement toesturen. Na ontvangst van de code kunt u de bootreis boeken via www.doeksen.nl.

 

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 10,= per boeking.

Aanvangstijden filmweekend en midweek Naar De Wildernis
3 t/m 7 maart
vrijdag t/m zondag
woensdag t/m vrijdag
NB de vertoningen voor groep C vinden plaats in de bioscoopzaal van Fortuna Vlieland (alleen weekenden).

Vrijdag 5 maart
Woensdag 3 maart
19.30 uur (groep A), 20.00 uur (groep C) en 21.30 uur (groep B)
21.45 uur (C) en 23.15 uur (B)

Zaterdag 6 maart
Donderdag 4 maart
10.30 uur (A), 12.00 uur (C) en 13.00 uur (B)
15.30 uur (A), 16.30 uur (C) en 17.30 uur (B)
19.30 uur (A), 21.00 uur (C) en 21.30 uur (B)
23.15 uur (A)

Zondag 9 maart
Vrijdag 7 maart
11.00 uur (B), 12.00 uur (C) en 14.00 uur (A)

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/De-Vogelwachter_st_4_jpg_sd-low_Copyright-Mark-de-Blok.jpg

« terug naar de vorige pagina