Naar de wildernis

De Waddenvereniging en Podium Vlieland presenteren:

De mooiste natuurfilms

Vrijdag 27 februari t/m zondag 1 maart, Vlieland
Eén eiland, drie dagen, zes films

‘Naar de wildernis’ is het thema van het filmweekend dat de Waddenvereniging ter gelegenheid van het vijftigjarig jubileum van vrijdag 27 februari tot en met zondag 1 maart op het waddeneiland organiseert.

vrijdag 27 februari, 2015 21:30
zondag 1 maart, 2015 14:00

Speciaal voor de liefhebbers van spectaculaire landschappen en indrukwekkende natuurbeelden – denk aan films als ‘Into the wild’ en documentaires als ‘De Nieuwe Wildernis’- selecteerden de Waddenvereniging en Podium Vlieland een reeks speelfilms en documentaires waarin de mens het opneemt tégen of juist in harmonie samenleeft mét de natuur.

Een gestrande piloot maakt met een Inuïtvrouw een lange tocht door de Canadese wildernis. Een jongen bezoekt zijn ouders hoog in het Himalaya-gebergte. Een bioloog verkent de oerbossen op aarde. Een schrijfster trekt met een kameel door de Australische woestijn. Een zeezeiler neemt het op tegen de elementen. Een expeditieteam gaat op ontdekkingsreis langs de fjorden van Groenland.

Tussen de vertoningen in de sfeervolle zaal van Podium Vlieland – in 2013 door De Volkskrant uitgeroepen tot een van de tien leukste kleine theaters van Nederland – is er alle tijd voor een lange wandeling langs wad of strand, een rondje eiland per fiets, een (verwarmd) terrasje met uitzicht op zee of lekker eten en borrelen in de Dorpsstraat. Samen met drie uitstekende hotels – Hotel Zeezicht, Hotel De Wadden en Badhotel Bruin - bieden de Waddenvereniging en Podium Vlieland een zeer aantrekkelijk arrangement voor dit filmweekend aan. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films voor slechts €149 per persoon op basis van een tweepersoonskamer in Hotel Zeezicht en Hotel De Wadden. Een tweepersoonskamer in Badhotel Bruin kost €159. Alleenreizenden betalen een toeslag van €25 voor een eenpersoonskamer.

Korting voor leden Waddenvereniging Bent u lid van de Waddenvereniging, dan ontvangt u bij boeking €10 korting per persoon, voor maximaal twee personen. Geef hiervoor in het boekingsformulier bij opmerkingen uw lidmaatschapsnummer op.

Ook profiteren van deze korting? U kunt uiteraard eerst lid worden van de Waddenvereniging en dan pas boeken. Het lidmaatschap kost €27 per jaar. Leden ontvangen vier maal per jaar het WADDENmagazine, profiteren van aantrekkelijke kortingen op een breed aanbod van excursies en producten en hebben een stem in het vaststellen van het beleid van de vereniging. Mail voor een nieuw lidmaatschap uw NAW-gegevens naar info@waddenvereniging.nl U ontvangt dan een bevestigingsmail plus kortingcode. Deze kortingcode kunt u invullen op het boekingsformulier bij opmerkingen.

De bootreis voor dit filmweekend kan los geboekt worden via www.doeksen.nl. Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Wacht met reserveren van de overtocht op de kortingscode die wij u na betaling van het arrangement toesturen.

Enkele reacties van eerdere deelnemers:

,,Dit is de ideale combinatie van natuur en cultuur. Puur genieten!”
,,Een unieke manier om Vlieland te beleven. Prachtig eiland en prachtige films.”
Bij het boeken van het arrangement kunt u kiezen uit een A-schema en een B-schema, elk met eigen aanvangstijden. Op deze site vindt u ook de volledige programma-informatie.

Hotel Zeezicht
ligt aan het begin van het dorp op enkele honderden meters van Podium Vlieland, bij de veerboot en met uitzicht op de Wadden. Hotel Zeezicht beschikt over een sfeervol restaurant met speciaal voor dit weekend een heerlijk filmdinner.
Filmweekendprijs € 149,= pp, 2p-kamer
Alleenreizende toeslag € 25,=, 1p-kamer.
Weekend te kort? Extra nacht: € 39,= p.p.p.n.

Hotel de Wadden
ligt in de Dorpsstraat schuin tegenover Podium Vlieland. Hotel de Wadden beschikt over een sfeervol restaurant.
Filmweekendprijs € 149,= pp, 2p-kamer
Alleenreizende toeslag € 25,=, 1p-kamer.
Weekend te kort? Extra nacht: € 39,= p.p.p.n.

Badhotel Bruin
ligt midden in de Dorpsstraat naast Podium Vlieland. Badhotel Bruin beschikt over een sfeervol restaurant.
Filmweekendprijs € 159,= pp, 2p-kamer
Alleenreizende toeslag € 25,=, 1p-kamer.

Podium Vlieland presenteert:

Filmweekend Naar de wildernis     

vrijdag 27 februari - zondag 01 maart 2015
Boek NU
Hotel Zeezicht
Uitverkocht
Hotel de Wadden
Boek NU
Badhotel Bruin

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 10,= per boeking.

Tip: Vindt u een weekend te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Aanvangstijden wildernisweekend Vlieland

Programma

Vrijdag 27 februari
21.30 uur

Zaterdag 28 februari
11.00 uur
16.30 uur
21.00 uur

Zondag 1 maart
14.00 uur

Word Podiumsleutelhouder

Om via de website inzicht te krijgen in de films die worden vertoond,
registreert u zich als Houder van de Podiumsleutel. Dat is gratis en
geheel vrijblijvend. Met de podiumsleutel in de hand kunt u ook
online kaarten reserveren.

Per e-mail ontvangt u vervolgens de podiumsleutel waarmee u
achter de coulissen en in het film-programma kunt kijken.
Registreren als podiumsleutelhouder »

of als u al Houder bent, dan kunt u op de website inloggen »

« terug naar de vorige pagina