Naar Buiten

Seasons Magazine en Podium Vlieland presenteren:

De mooiste verhalen van het platteland

Eén eiland, drie dagen, zes films
7 t/m 25 april
twee midweken en drie weekenden

DOOR DE STRENGERE CORONAMAATREGELEN MOETEN WE HELAAS ONZE ZALEN TOT EN MET 28 APRIL SLUITEN EN DE MIDWEKEN EN WEEKENDEN TOT DIE TIJD ANNULEREN. BEZOEKERS KRIJGEN ZO SNEL MOGELIJK BERICHT VAN ONS. DIT FESTIVAL ZULLEN WIJ VOLGEND SEIZOEN HERHALEN.

Prachtige filmische landschappen, ontroerende verhalen en heel veel gezonde buitenlucht. Seasons Magazine en Podium Vlieland organiseren in april drie filmweekenden en twee filmmidweken met als titel ‘Naar Buiten’. Drie dagen lang vertonen we films over leven op het platteland, over kleine gemeenschappen te midden van de grote, eindeloze natuur. Soms betekent dat een idyllisch bestaan, maar soms is het ook een kwestie van overleven. Uiteraard is er in het programma ook veel ruimte om zelf naar buiten te gaan en te genieten van de Vlielander natuur.

De films variëren van een vermakelijke tragikomedie, een aangrijpend drama tot een hartverwarmende feelgoodfilm. Een Amerikaans echtpaar vertrekt naar het Britse platteland. Een Franse kippenboer scoort een internethit. Een Noorse man keert terug naar zijn geboortehuis in de wildernis. Normandische dorpelingen gaan voor een goed doel uit de kleren. En een Engels visserskoor scoort onverwacht een hit. Filmrecensent Adwin de Kluyver leidt de films steeds kort in. Alle films vindt u op onze website onder het kopje agenda.

Tussen de voorstellingen in de sfeervolle zaal van Podium Vlieland – volgens Monique van de Ven de mooiste bioscoop van Nederland en door de Volkskrant uitgeroepen tot een van de tien leukste, kleine theaters - is er alle tijd voor een stevige wandeling langs strand of wad, een rondje eiland per fiets, een (verwarmd) terrasje met uitzicht op zee of lekker eten en borrelen in de Dorpsstraat.

Uiteraard hebben wij bij Podium Vlieland door de uitbraak van het coronavirus diverse maatregelen genomen. Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Daarom openen we onze zaal volgens een protocol waarin duidelijke richtlijnen staan hoe bezoekers en medewerkers 1,5 meter afstand kunnen houden. Ook worden er diverse hygiënemaatregelen genomen. Dit protocol is goedgekeurd door de overheid. We zijn er van overtuigd dat we daarmee iedereen een veilige en prettige bioscoopervaring kunnen bieden.

Bekijk hier ons coronaprotocol

Omdat er per weekend maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, organiseren we voor de liefhebbers van doordeweekse rust nu ook steeds een midweek rondom hetzelfde thema. In de weekenden hebben we extra plaatsen in de comfortabele bioscoopzaal van brouwerij Fortuna Vlieland, gelegen op een spectaculaire locatie in de duinen aan de Fortweg. Bezoekers in de C groep gaan hier naar de film.

Podium Vlieland en Seasons Magazine bieden een aantrekkelijk arrangement aan bij vijf uitstekende hotels – Het Vlielandhotel, Hotelletje de Veerman, Badhotel Bruin, Hotel De Wadden en Hotel Zeezicht. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €189 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag van €29 voor een eenpersoonskamer.

30 procent korting op boottickets!
Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Wacht met reserveren van de overtocht op de kortingscode die wij u na betaling van het arrangement toesturen. Na ontvangst van de code kunt u de bootreis boeken via www.doeksen.nl.

 

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 10,= per boeking.

Aanvangstijden filmweekenden en midweken Naar Buiten
7 t/m 25 april
Iedere vrijdag t/m zondag
Iedere woensdag t/m vrijdag
NB de vertoningen voor groep C vinden plaats in de bioscoopzaal van Fortuna Vlieland (alleen weekenden).

Woensdag en vrijdag
19.00 uur (groep A), 20.00 uur (groep C) en 21.30 uur (groep B)
22.00 uur (C) en 23.15 uur (B)

Donderdag en zaterdag
10.30 uur (A), 12.00 uur (C) en 13.00 uur (B)
15.30 uur (A), 16.30 uur (C) en 17.15 uur (B)
19.00 uur (A), 21.00 uur (C) en 21.30 uur (B)
23.30 uur (A)

Vrijdag en zondag
11.00 uur (B), 12.00 uur (C) en 14.00 uur (A)

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/Fisherman-s-Friends_st_4_jpg_sd-low.jpg

« terug naar de vorige pagina