Leve de Liefde

Podium Vlieland en Zin Magazine presenteren:

Films voor romantische zielen

10 t/m 21 februari
twee midweken en twee weekenden

Drie dagen natuur en cultuur op Vlieland

woensdag 10 februari, 2021 19:00
vrijdag 12 februari, 2021 19:00
woensdag 17 februari, 2021 19:00
vrijdag 19 februari, 2021 19:00

DOOR DE STRENGERE CORONAMAATREGELEN MOETEN WE HELAAS ONZE ZALEN SLUITEN EN DE MIDWEKEN EN WEEKENDEN IN FEBRUARI ANNULEREN. BEZOEKERS KRIJGEN ZO SNEL MOGELIJK BERICHT VAN ONS.

Hoe kun je de liefde mooier vieren dan op een waddeneiland met een weekend vol cultuur en natuur. Speciaal voor de liefhebbers van lange strandwandelingen én de betere romantische films organiseren Zin Magazine en Podium Vlieland twee filmweekenden en twee filmmidweken waarin liefde en relaties een hoofdrol spelen. Uiteraard is zo’n weekendje goed voor de eigen relatie, maar minstens zo leuk is het om met vriendinnen (of vrienden) het leven en de liefde eens door te nemen!

Toevallige ontmoetingen, gestolen blikken, gevaarlijke verleidingen, nieuwe liefdes, oude liefdes, ware liefdes. Een echtpaar besluit nadat het laatste kind het huis heeft verlaten weer te gaan daten, een zestiger wil zijn grote jeugdliefde nog eens herbeleven, een gehaaide koppelaarster valt zelf voor de verkeerde, een ploeterende dierenarts ziet hoe haar man vreemd gaat en haar ouders gaan scheiden. De films tijdens dit weekeinde variëren van een volwassen romantische komedie tot een heerlijke kostuumfilm en van een aangrijpende muzikale documentaire tot een ontroerend relatiedrama. Filmcriticus Adwin de Kluyver houdt voor de vertoning steeds een korte inleiding. Alle films vindt u op onze website onder het kopje agenda.

Uiteraard is dit uitje goed voor de eigen relatie, maar minstens zo leuk is het om met vriendinnen het leven en de liefde eens door te nemen! Tussen de voorstellingen in de sfeervolle zalen van Podium Vlieland – volgens Monique van de Ven de mooiste bioscoop van Nederland en door de Volkskrant uitgeroepen tot een van de tien leukste, kleine theaters - is er alle tijd voor een romantische strandwandeling, een rondje eiland per fiets, een goed gesprek over de relatie op een (verwarmd) terrasje met uitzicht op zee of kijk elkaar eens diep in de ogen in een van de restaurantjes en cafés in de Dorpsstraat.

Uiteraard hebben wij bij Podium Vlieland door de uitbraak van het coronavirus diverse maatregelen genomen. Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Daarom openen we onze zaal volgens een protocol waarin duidelijke richtlijnen staan hoe bezoekers en medewerkers 1,5 meter afstand kunnen houden. Ook worden er diverse hygiënemaatregelen genomen. Dit protocol is goedgekeurd door de overheid. We zijn er van overtuigd dat we daarmee iedereen een veilige en prettige bioscoopervaring kunnen bieden.

Bekijk hier ons coronaprotocol

Omdat er per weekend maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, organiseren we voor de liefhebbers van doordeweekse rust nu ook steeds een midweek rondom hetzelfde thema. In de weekenden hebben we extra plaatsen in de comfortabele bioscoopzaal van brouwerij Fortuna Vlieland, gelegen op een spectaculaire locatie in de duinen aan de Fortweg. Bezoekers in de C groep gaan hier naar de film.

Podium Vlieland en Zin Magazine bieden een aantrekkelijk arrangement aan bij vijf uitstekende hotels – Het Vlielandhotel, Hotelletje de Veerman, Badhotel Bruin, Hotel De Wadden en Hotel Zeezicht. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €189 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag van €29 voor een eenpersoonskamer.

30 procent korting op boottickets!
Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Wacht met reserveren van de overtocht op de kortingscode die wij u na betaling van het arrangement toesturen. Na ontvangst van de code kunt u de bootreis boeken via www.doeksen.nl.

 

 

 

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 10,= per boeking.

Aanvangstijden Romantisch Filmweekend en -midweek
NB de vertoningen voor groep C vinden plaats in de bioscoopzaal van Fortuna Vlieland (alleen weekenden).

Vrijdag 12 en 19 februari
Woensdag 10 en 17 februari
19.00 uur (groep A), 20.00 uur (groep C) en 21.30 uur (groep B)
22.15 uur (C) en 23.30 uur (B)

Zaterdag 13 en 20 februari
Donderdag 11 en 18 februari
10.30 uur (A), 12.00 uur (C) en 13.00 uur (B)
15.30 uur (A), 16.30 uur (C) en 17.30 uur (B)
19.15 uur (A), 21.00 uur (C) en 21.45 uur (B)
23.55 uur (A)

Zondag 14 en 21 februari
Vrijdag 12 en 19 februari
11.00 uur (B), 12.00 uur (C) en 14.00 uur (A)

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/An-Unexpected-Love_st_7_jpg_sd-low.jpg

« terug naar de vorige pagina