Leve de Liefde

Podium Vlieland en Zin Magazine presenteren:

Films voor romantische zielen

9 t/m 18 februari
een midweek en twee weekenden

Drie dagen natuur en cultuur op Vlieland

vrijdag 9 februari, 2024 19:00
woensdag 14 februari, 2024 21:15
vrijdag 16 februari, 2024 19:00

Hoe kun je de liefde mooier vieren dan op een waddeneiland met een weekend vol cultuur en natuur. Speciaal voor de liefhebbers van lange strandwandelingen én de betere romantische films organiseren Zin Magazine en Podium Vlieland twee filmweekenden en een filmmidweek waarin liefde en relaties een hoofdrol spelen. Uiteraard is zo’n weekendje goed voor de eigen relatie, maar minstens zo leuk is het om met vriendinnen (of vrienden) het leven en de liefde eens door te nemen!

Toevallige ontmoetingen, gestolen blikken, gevaarlijke verleidingen, nieuwe liefdes, oude liefdes, stoute liefdes, stiekeme liefdes, ware liefdes. De rebelse schrijfster Emily Brönte leert zelf de liefde ontdekken. Een lerares leert dat je bij een nieuwe relatie ook van andermans kinderen kunt houden. Een radiomaakster ziet na haar scheiding haar kinderen verliefd worden en voelt zelf ook weer vlinders. De films tijdens dit weekeinde variëren van een volwassen romantische komedie tot een heerlijke kostuumfilm en van een vrolijke filmmusical tot een aangrijpend relatiedrama. Filmprogrammeur Adwin de Kluyver houdt voor de vertoning steeds een korte inleiding. Alle films vind je op onze website onder het kopje agenda.

Tussen de voorstellingen in de sfeervolle zalen van Podium Vlieland – volgens Monique van de Ven de mooiste bioscoop van Nederland en door de Volkskrant uitgeroepen tot een van de tien leukste, kleine theaters - is er alle tijd voor een romantische strandwandeling, een rondje eiland per fiets, een goed gesprek over de relatie in een strandtent met uitzicht op zee of kijk elkaar eens diep in de ogen in een van de restaurantjes en cafés in de Dorpsstraat.

Podium Vlieland en Zin Magazine bieden een aantrekkelijk arrangement aan bij zes uitstekende hotels – Het Vlielandhotel, Hotelletje de Veerman, Badhotel Bruin, Hotel De Wadden, het Loodshotel en Hotel Zeezicht. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €199 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag van €44 voor een eenpersoonskamer.

30 procent korting op boottickets!
Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Wacht met reserveren van de overtocht op de kortingscode die wij u na betaling van het arrangement toesturen. Na ontvangst van de code kunt u de bootreis boeken via www.doeksen.nl.

Aanvangstijden Romantisch Filmweekend en -midweek

Midweek

Woensdag
21.15 uur

Donderdag
10.30 uur
16.30 uur
20.30 uur

Vrijdag
10.30 uur
14.00 uur

Weekend

Vrijdag
19.00 uur (A) en 21.30 uur (B)
23.30 uur (B)

Zaterdag
10.00 uur (A) en 12.30 uur (B)
15.00 uur (A) en 17.15 uur (B)
19.30 uur (A) en 21.45 uur (B)
23.30 uur (A)

Zondag
11.00 uur (B) en 14.00 uur (A)

 

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 15,= per boeking.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/Les-enfants-des-autres_st_1_jpg_sd-low.jpg

« terug naar de vorige pagina