Lang en gelukkig

Podium Vlieland presenteert:

Woensdag 3 t/m vrijdag 6 juni, Vlieland

Eén eiland, drie dagen, zes films

Het is de ideale combinatie van natuur en cultuur. Een paar keer per dag genieten van een aangrijpende film in de sfeervolle zaal van Podium Vlieland. En na de voorstelling is er weer alle tijd om de Vlielander natuur te ontdekken met een strandwandeling of een rondje eiland per fiets. Of pak een (verwarmd) terrasje met uitzicht op zee of ga lekker eten en borrelen in de Dorpsstraat.

Podium Vlieland, het intieme theater en filmhuis in de Dorpsstraat van Vlieland, organiseert sinds 2008 met groot succes kleine filmfestivals. Meestal in het weekend, maar voor de liefhebbers van doordeweekse rust op het eiland nu ook als midweek. Het filmprogramma is steeds een combinatie van de betere publieksfilm en toegankelijke filmhuisfilms.

woensdag 3 juni, 2015 17:15

De Volkskrant zette Podium Vlieland in 2013 in de lijst met de tien leukste, kleine theaters. En volgens Monique van de Ven is Podium Vlieland de mooiste bioscoop van Nederland. Naast de eigen filmfestivals programmeert het Podium ook filmweekenden voor onder andere de Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden, tijdschrift Noorderbreedte en de Waddenvereniging. Daarnaast organiseren we evenementen in samenwerking met grotere festivals zoals IDFA en Into The Great Wide Open.

Het thema van deze filmmidweek is Lang en gelukkig. Want een goed gevoel kent geen leeftijdsgrenzen. We zochten de mooiste films over ouder worden uit. Van een nieuwe liefde op latere leeftijd, tot een hartverwarmend portret van een huwelijk. Allemaal inspirerende, ontroerende en vrolijke verhalen met acteurs van naam. Filmrecensent Adwin de Kluyver houdt voor de vertoning steeds een korte inleiding.

Samen met twee uitstekende hotels – Hotel Zeezicht en Badhotel Bruin – biedt Podium Vlieland een zeer aantrekkelijk arrangement voor deze filmmidweek aan. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films voor slechts €159 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag van €25 voor een eenpersoonskamer. En wilt u graag een of twee dagen eerder komen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Voor €39 per persoon kunt u de kamer een extra nacht bijboeken en zo uw midweekje weg al op maandag of dinsdag laten beginnen.

Nu met 30 procent korting op boottickets!

Bezoekers van deze filmmidweek krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Wacht met reserveren van de overtocht op de kortingscode die wij u toesturen. De bootreis kan daarna met de code los geboekt worden via www.doeksen.nl.

Enkele reacties van deelnemers:

,,Heerlijk genoten van deze unieke combinatie: de stilte van het wad en fantastische films in het mooiste bioscoopzaaltje.” ,,Dit is geweldig! Wij komen zeker terug.’’

Hotel Zeezicht
ligt aan het begin van het dorp op enkele honderden meters van Podium Vlieland, bij de veerboot en met uitzicht op de Wadden. Hotel Zeezicht beschikt over een sfeervol restaurant met speciaal voor dit weekend een heerlijk filmdinner.
Filmweekendprijs € 159,= pp, 2p-kamer
Alleenreizende toeslag € 25,=, 1p-kamer.
Weekend te kort? Extra nacht: € 49,= p.p.p.n.

Badhotel Bruin
ligt midden in de Dorpsstraat naast Podium Vlieland. Badhotel Bruin beschikt over een sfeervol restaurant.
Filmweekendprijs € 159,= pp, 2p-kamer
Alleenreizende toeslag € 25,=, 1p-kamer.
Weekend te kort? Extra nacht: € 49,= p.p.p.n.

Podium Vlieland presenteert:

Filmweekend Lang en gelukkig     

woensdag 03 juni - vrijdag 05 juni 2015
Boek NU
Hotel Zeezicht
Boek NU
Badhotel Bruin

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 10,= per boeking.

Tip: Vindt u een weekend te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Aanvangstijden filmmidweek Vlieland

Woensdag 3 juni

17.15 uur
21.30 uur

Donderdag 4 juni

11.00 uur
16.30 uur
21.00 uur

Vrijdag 5 juni

9.45 uur
14.30 uur

« terug naar de vorige pagina