KIEKEBOE!

Mirthe van der Meulen en Ilse Geilen

‘Kiekeboe!’ is een beeldende, muzikale, lichte en associatieve voorstelling over hoe fijn het is om te verstoppen en daarna weer tevoorschijn te komen. Een verhaal over verlegenheid, nieuwsgierigheid en het plezier in spelen. Geheel geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

maandag 18 oktober, 2021 10:30
maandag 18 oktober, 2021 14:00

Nu reserveren!

Ontmoet olifant, schaap, uil en kikker in een verrassend aaibaar decor waar van alles aan te ontdekken valt. Laat je verrassen in deze stoffen wereld voor de allerkleinsten! ​ Na de voorstelling kunnen de kinderen volledig spelen in en met het decor! Kinderen mogen klimmen, klauteren en natuurlijk opnieuw het plezier van het verstopspel met ons en de dieren herbeleven!

Over Theater Stof

Theater Stof, bestaande uit Mirthe van der Meulen en Ilse Geilen, maakt beeldend, aaibaar en muzikaal jeugdtheater voor kinderen van 1 - 7 jaar. Zij laten zich inspireren door de fantasie, het enthousiasme en de belevingswereld van de allerkleinsten. Mirthe en Ilse gebruiken en combineren hun creatieve en pedagogische achtergrond en -opleiding bij het maken van de voorstellingen.  ​ En wat de naam al doet vermoeden: het gehele theater is van stof! Het decor en de poppen zijn door Mirthe handgemaakt van gerecyclede zachte materialen en stoffen. Na afloop van de voorstelling kunnen de kinderen vrij spelen in het aaibare decor!

Reserveren 0562 451 154

Entree €5

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/A5_Flyer_Officieel_voor_de_drukker.jpg

« terug naar de vorige pagina