Keltisch goud

Podium Vlieland presenteert:

De beste Ierse films
Woensdag 22 t/m vrijdag 24 april, Vlieland
Eén eiland, drie dagen, zes films

Het is de ideale combinatie van natuur en cultuur. Een paar keer per dag genieten van een prachtfilm in de sfeervolle zaal van Podium Vlieland. En na de voorstelling is er weer alle tijd om de Vlielander natuur te ontdekken met een strandwandeling of een rondje eiland per fiets. Of pak een (verwarmd) terrasje met uitzicht op zee of ga lekker eten en borrelen in de Dorpsstraat.

woensdag 22 april, 2015 17:15

Podium Vlieland, het intieme theater en filmhuis in de Dorpsstraat van Vlieland, organiseert sinds 2008 met groot succes kleine filmfestivals. Meestal in het weekend, maar voor de liefhebbers van doordeweekse rust op het eiland nu ook als midweek. Het filmprogramma is steeds een combinatie van de betere publieksfilm en toegankelijke filmhuisfilms.

De Volkskrant zette Podium Vlieland in 2013 in de lijst met de tien leukste, kleine theaters. En volgens Monique van de Ven is Podium Vlieland de mooiste bioscoop van Nederland. Naast de eigen filmfestivals programmeert het Podium ook filmweekenden voor onder andere de Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden, tijdschrift Noorderbreedte en de Waddenvereniging. Daarnaast organiseren we evenementen in samenwerking met grotere festivals zoals IDFA en Into The Great Wide Open.

Het thema van deze filmmidweek is Keltisch goud. Speciaal voor de liefhebbers van aanstekelijke Ierse humor, prachtige groene landschappen en opzwepende folkmuziek kozen we de beste Ierse films van de laatste jaren uit. Filmrecensent Adwin de Kluyver houdt voor de vertoning steeds een korte inleiding. En uiteraard zorgen we ervoor dat er een pint Guinness klaar staat.

Samen met twee uitstekende hotels – Hotel Zeezicht en Badhotel Bruin – biedt Podium Vlieland een zeer aantrekkelijk arrangement voor deze filmmidweek aan. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films voor slechts €139 per persoon voor een kamer boven Podium Vlieland en €149 voor een kamer in Hotel Zeezicht en Badhotel Bruin.. Alleenreizenden betalen een toeslag van €25 voor een eenpersoonskamer. En wilt u graag een of twee dagen eerder komen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Voor €39 per persoon kunt u de kamer een extra nacht bijboeken en zo uw midweekje weg al op maandag of dinsdag te laten beginnen.

Nu met 30 procent korting op boottickets!

Bezoekers van deze filmmidweek krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Wacht met reserveren van de overtocht op de kortingscode die wij u na betaling van het arrangement toesturen. De bootreis kan daarna met de code los geboekt worden via www.doeksen.nl.

Enkele reacties van deelnemers:

,,Heerlijk genoten van deze unieke combinatie: de stilte van het wad en fantastische films in het mooiste bioscoopzaaltje.”
,,Dit is geweldig! Wij komen zeker terug.’’

Hotel Zeezicht
ligt aan het begin van het dorp op enkele honderden meters van Podium Vlieland, bij de veerboot en met uitzicht op de Wadden. Hotel Zeezicht beschikt over een sfeervol restaurant met speciaal voor dit weekend een heerlijk filmdinner.
Filmweekendprijs € 149,= pp, 2p-kamer
Alleenreizende toeslag € 25,=, 1p-kamer.
Weekend te kort? Extra nacht: € 39,= p.p.p.n.

Badhotel Bruin
ligt midden in de Dorpsstraat naast Podium Vlieland. Badhotel Bruin beschikt over een sfeervol restaurant.
Filmweekendprijs € 149,= pp, 2p-kamer
Alleenreizende toeslag € 25,=, 1p-kamer.
Weekend te kort? Extra nacht: € 39,= p.p.p.n.

Kamers boven Podium Vlieland
Podium Vlieland ligt midden in de Dorpsstraat van Oostvlieland
Filmweekendprijs € 139,= pp, 2p-kamer
Alleenreizende toeslag € 25,=, 1p-kamer.
Weekend te kort? Extra nacht: € 39,= p.p.p.n.

Podium Vlieland presenteert:

Filmweekend Keltisch goud     

woensdag 22 april - vrijdag 24 april 2015
Boek NU
Hotel Zeezicht
Boek NU
Badhotel Bruin
Boek NU
Kamers boven Podium Vlieland

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 10,= per boeking.

Tip: Vindt u een weekend te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Aanvangstijden filmmidweek Vlieland:

Woensdag 22 april
17.15 uur
21.30 uur
Donderdag 23 april 11.00 uur
16.30 uur
21.00 uur
Vrijdag 24 april 9.45 uur
14.30 uur

« terug naar de vorige pagina