IDFA op Vlieland 2021

Podium Vlieland presenteert:

Documentaires kijken, uitwaaien en ontspannen

Eén eiland, drie dagen, vijf docu’s

3 t/m 12 december
één midweek, twee weekenden

vrijdag 3 december, 2021 21:15
woensdag 8 december, 2021 21:15
vrijdag 10 december, 2021 21:15

IDFA op Vlieland verrast je ook dit jaar weer met een bijzondere selectie van vijf geëngageerde, cinematografisch interessante documentaires. We vertonen de publieksfavorieten en prijswinnaars van het IDFA, het grootste documentairefestival ter wereld, en ontvangen bijzondere gasten.

Helaas gelden er weer nieuwe coronamaatregelen en dat betekent dat we vanaf zondag 28 november tot en met zondag 19 december met een aangepast programma zullen werken. Omdat de 1,5 meter regel weer is ingevoerd en wij tot slechts 17.00 uur films mogen vertonen, gaan we op twee locaties films kijken – in Podium Vlieland en brouwerij Fortuna Vlieland. Bezoekers krijgen informatie over het nieuwe dagprogramma en de locatie waar ze film gaan kijken.

Fortuna Vlieland is gelegen op een spectaculaire plek in de duinen aan de Fortweg, op 5 minuten fietsen van het dorp. De foyer biedt een breedbeeldpanorama op het duinlandschap, de Noordzee en de Waddenzee, vanuit de verte knipoogt de Brandaris. De zaal van Fortuna Vlieland is van alle bioscoopgemakken voorzien.

Bekijk hier alle vragen en antwoorden rondom de coronaregels

Samen met drie uitstekende hotels – Strandhotel Seeduyn, het Vlielandhotel en Hotel Zeezicht - bieden we een zeer aantrekkelijk arrangement voor deze filmweekenden en —midweek aan. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €189 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag van €40 voor een eenpersoonskamer. Omdat ook de horeca op Vlieland na 17.00 uur gesloten is, bieden alle hotels afhaal- en bezorgmogelijkheden om toch nog gezellig en lekker te kunnen eten.

30% korting op boottickets!

Bezoekers van dit fllmweekend krijgen 30% korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Wacht met reserveren van de overtocht op de kortingscode die wij u toesturen.

Programma IDFA@Vlieland
3 t/m 12 december
een midweek en twee weekenden

 

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 15,= per boeking.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/idfa_black_logo_full_name.jpg

« terug naar de vorige pagina