Horen en Zien

Podium Vlieland presenteert:

Heerlijke, muzikale feelgoodfilms

15 t/m 19 december, Vlieland
Een midweek of een weekend

woensdag 15 december, 2021 14:30
zaterdag 18 december, 2021 9:30

WEGENS DE LOCKDOWN VERTONEN WE OP ZONDAG 19 DECEMBER GEEN FILMS. BEZOEKERS VAN DIT WEEKEND HEBBEN INMIDDELS EEN MAIL ONTVANGEN.

Een Filipijns meisje droomt in Amerika van een carrière als countryzangeres. Een stel Schotse tieners willen naar een mythisch feest. Een vader en dochter beginnen samen een band. Vier Australische meiden groeien uit tot soulsensatie. En een de Latino bewoners van een New Yorkse wijk maken van een bloedhete zomer een muzikaal feestje.

Speciaal voor de liefhebbers van klinkende cinema kozen we de lekkerste muziekfilms van de afgelopen jaren uit, van een ontroerende tragedie tot een paar heerlijke feelgoodkomedies. Alle films zijn van uitzonderlijke klasse, allemaal prijswinnend en vrijwel allemaal nog niet eerder te zien geweest. Alle films vindt u op onze website onder het kopje agenda.

Helaas gelden er weer nieuwe coronamaatregelen en dat betekent dat we vanaf zondag 28 november tot en met zondag 19 december met een aangepast programma zullen werken. Omdat de 1,5 meter regel weer is ingevoerd en wij tot slechts 17.00 uur films mogen vertonen, gaan we in het weekend op twee locaties films kijken – in Podium Vlieland en brouwerij Fortuna Vlieland. De midweek vindt gewoon plaats in de zaal van Podium Vlieland. Bezoekers krijgen informatie over het nieuwe dagprogramma en de locatie waar ze film gaan kijken.

Fortuna Vlieland is gelegen op een spectaculaire plek in de duinen aan de Fortweg, op 5 minuten fietsen van het dorp. De foyer biedt een breedbeeldpanorama op het duinlandschap, de Noordzee en de Waddenzee, vanuit de verte knipoogt de Brandaris. De zaal van Fortuna Vlieland is van alle bioscoopgemakken voorzien.

Bekijk hier alle vragen en antwoorden rondom de coronaregels

Samen met zes uitstekende hotels – Het Vlielandhotel, Hotelletje de Veerman, Doniastate, Badhotel Bruin, Hotel De Wadden en Hotel Zeezicht - bieden we een zeer aantrekkelijk arrangement voor dit filmweekend en -midweek aan. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €189 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag van €39,50 voor een eenpersoonskamer. Omdat ook de horeca op Vlieland na 17.00 uur gesloten is, bieden alle hotels afhaal- en bezorgmogelijkheden om toch nog gezellig en lekker te kunnen eten.

30 procent korting op boottickets! Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Wacht met reserveren van de overtocht op de kortingscode die wij u na betaling van het arrangement toesturen. Na ontvangst van de code kunt u de bootreis boeken via www.doeksen.nl.

Aanvangstijden midweek Horen en Zien
15 t/m 17 december

Woensdag
14.30 uur

Donderdag
9.30 uur
13.30 uur
15.20 uur

Vrijdag
9.30 uur
12.00 uur

Aanvangstijden filmweekend Horen en Zien
17 t/m 19 december

Groep A kijkt film in de zaal van Podium Vlieland, behalve bij de laatste film op zondag (dan in Fortuna), groep B blijft in Podium en groep C kijkt films in zaal van Fortuna Vlieland.

Vrijdag
14.45 uur (voor de vroegkomers)

Zaterdag
9.30 uur (A en C)
11.30 uur (B)
13.30 uur (A en C)
15.20 uur (B en C)

Zondag
9.30 uur (A)
10.30 uur (C)
11.30 uur (B)
13.30 uur (A en B)

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 15,= per boeking. Gasten met een tegoedbon betalen geen boekingskosten.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/hearts-beat-loud-7.jpeg

« terug naar de vorige pagina