Het Spannende Noorden - de midweken

Podium Vlieland presenteert:

De betere Scandinavische thrillers en drama’s

Eén eiland, drie dagen, zes films

DOOR DE STRENGERE CORONAMAATREGELEN MOETEN WE HELAAS ONZE ZALEN TOT 9 JUNI SLUITEN EN DE MIDWEKEN TOT DIE TIJD ANNULEREN. BEZOEKERS KRIJGEN ZO SNEL MOGELIJK BERICHT VAN ONS. IN OKTOBER EN NOVEMBER VERTONEN WE WEER NIEUWE SCANDINAVISCHE FILMS. DEZE FESTIVALS KOMEN IN JUNI ONLINE.

Wegens doorslaand succes (en een gedwongen sluiting in november en februari) bieden we ze nog drie keer aan: twee midweken in mei en één in juni met de beste spannende films uit het Hoge Noorden. Deze keer met een manipulerende stiefmoeder, een doordraaiende IJslandse agent, drie rivaliserende vuurtorenwachters, een mysterie rond verdwenen kinderen en een succesvol Deens politieduo.

Allemaal films met complexe intriges, ontroerende verhalen, noordelijke landschappen en heel veel spanning, speciaal geselecteerd voor fans van tv-series als ‘The bridge’, ‘Inner circle, ‘’Wisting’, ‘Springvloed’, Those who kill’, ‘Agent Hamilton’ en ‘Before we die’. Alle films vindt u op onze website onder het kopje agenda. Let op: dit programma is een herhaling van de festivals in oktober en november 2020 die toen wegens coronamaatregelen voortijdig werden afgebroken.

Uiteraard hebben wij bij Podium Vlieland door de uitbraak van het coronavirus diverse maatregelen genomen. Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Daarom openen we onze zaal volgens een protocol waarin duidelijke richtlijnen staan hoe bezoekers en medewerkers 1,5 meter afstand kunnen houden. Ook worden er diverse hygiënemaatregelen genomen. Dit protocol is goedgekeurd door de overheid. We zijn er van overtuigd dat we daarmee iedereen een veilige en prettige bioscoopervaring kunnen bieden.

Bekijk hier ons coronaprotocol

Samen met vijf uitstekende hotels – Het Vlielandhotel, Hotelletje de Veerman, Badhotel Bruin, Hotel De Wadden en Hotel Zeezicht - bieden we een zeer aantrekkelijk arrangement voor deze filmweekenden en –midweken aan. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €189 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag van €29 voor een eenpersoonskamer.

Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Na betaling krijgt u een kortingcode waarmee u op www.doeksen.nl de overtocht kunt boeken.

 

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 10,= per boeking.

Aanvangstijden midweken Spannende Noorden
19 mei t/m 4 juni
Woensdag t/m vrijdag

woensdag
19.00 uur (groep A) en 21.45 uur (groep B)
24.00 uur (B)

donderdag
10.30 uur (A) en 13.00 uur (B)
15.30 uur (A) en 17.30 uur (B)
19.30 uur (A) en 21.45 uur (B)
23.45 uur (A)

vrijdag
11.00 uur (B) en 14.00 uur (A)

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/A-White-White-Day_st_1_jpg_sd-low.jpg

« terug naar de vorige pagina