Het Spannende Noorden - de midweken

Podium Vlieland presenteert:

De betere Scandinavische thrillers en drama’s

Eén eiland, drie dagen, zes films
8 t/m 10 juni
twee midweken

woensdag 8 juni, 2022 21:15

Daar is ie nog een keer, ons populairste thema als midweek: drie dagen genieten van de spannendste thrillers en drama’s uit Scandinavië. Deze keer komen twee Noorse backpackers in de problemen, doet een reddingsteam pogingen mensen uit een brandende tunnel te redden, infiltreert een Deense agent bij politiek extremisten, valt een Noorse lerares voor de verleidingen van een leerling, en duiken twee Zweedse zussen naar gevaarlijke diepten.

Allemaal films met complexe intriges, ontroerende verhalen, noordelijke landschappen en heel veel spanning, speciaal geselecteerd voor fans van tv-series als ‘The bridge’, ‘The Investigation’, ‘’Wisting’, ‘DNA’, ‘Beck’, ‘The Hunters’ en ‘Face to Face’. Alle films vindt u op onze website onder het kopje agenda.

OPGELET: DE FILMS TIJDENS DEZE MIDWEKEN ZIJN EERDER TE ZIEN GEWEEST IN OKTOBER EN NOVEMBER 2021. VANAF OKTOBER STAAT ER WEER EEN FESTIVAL OP HET PROGRAMMA MET NIEUWE SCANDINAVISCHE THRILLERS.

Samen met vijf uitstekende hotels – Het Vlielandhotel, Hotelletje de Veerman, Badhotel Bruin, Hotel De Wadden en Hotel Zeezicht - bieden we een zeer aantrekkelijk arrangement voor deze filmweekenden en –midweken aan. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €199 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag van €39,50 voor een eenpersoonskamer.

Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Na betaling krijgt u een kortingcode waarmee u op www.doeksen.nl de overtocht kunt boeken.

Aanvangstijden Spannende Noorden
18 t/m 20 mei en 8 t/m 10 juni

Woensdag
21.15 uur

Donderdag
11.00 uur
16.00 uur
20.30 uur

Vrijdag
10.30 uur
14.30 uur

 

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 15,= per boeking.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/bpHseZ8Vwh3nk7cowKxQ68Dm2Xq.jpg

« terug naar de vorige pagina