Het Spannende Noorden

Podium Vlieland presenteert:

De betere Scandinavische thrillers en drama’s

Eén eiland, drie dagen, zes films
24 t/m 28 februari
een midweek en een weekend

woensdag 24 februari, 2021 19:00
vrijdag 26 februari, 2021 19:00

DOOR DE STRENGERE CORONAMAATREGELEN MOETEN WE HELAAS ONZE ZALEN SLUITEN EN DE MIDWEKEN EN WEEKENDEN IN FEBRUARI ANNULEREN. BEZOEKERS KRIJGEN ZO SNEL MOGELIJK BERICHT VAN ONS. HET PROGRAMMA VAN HET FESTIVAL ‘HET SPANNENDE NOORDEN’ HERHALEN WE IN MEI EN JUNI ALS MIDWEEK.

Wegens doorslaand succes (en een gedwongen sluiting in november) bieden we ze nog één keer aan: een weekend en een midweek met de beste spannende films uit het Hoge Noorden. Deze keer met een manipulerende stiefmoeder, een doordraaiende IJslandse agent, drie rivaliserende vuurtorenwachters, een mysterie rond verdwenen kinderen en een succesvol Deens politieduo.

Allemaal films met complexe intriges, ontroerende verhalen, noordelijke landschappen en heel veel spanning, speciaal geselecteerd voor fans van tv-series als ‘The bridge’, ‘Inner circle, ‘’Wisting’, ‘Springvloed’, Those who kill’, ‘Agent Hamilton’ en ‘Before we die’. Alle films vindt u op onze website onder het kopje agenda. Let op: dit programma is een herhaling van de festivals in oktober en november 2020 die toen wegens coronamaatregelen voortijdig werden afgebroken.

Uiteraard hebben wij bij Podium Vlieland door de uitbraak van het coronavirus diverse maatregelen genomen. Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Daarom openen we onze zaal volgens een protocol waarin duidelijke richtlijnen staan hoe bezoekers en medewerkers 1,5 meter afstand kunnen houden. Ook worden er diverse hygiënemaatregelen genomen. Dit protocol is goedgekeurd door de overheid. We zijn er van overtuigd dat we daarmee iedereen een veilige en prettige bioscoopervaring kunnen bieden.

Bekijk hier ons coronaprotocol

Omdat er per weekend maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, organiseren we voor de liefhebbers van doordeweekse rust nu ook steeds een midweek rondom hetzelfde thema. In de weekenden hebben we extra plaatsen in de comfortabele bioscoopzaal van brouwerij Fortuna Vlieland, gelegen op een spectaculaire locatie in de duinen aan de Fortweg. Bezoekers in de C groep gaan hier naar de film.

Samen met vijf uitstekende hotels – Het Vlielandhotel, Hotelletje de Veerman, Badhotel Bruin, Hotel De Wadden en Hotel Zeezicht - bieden we een zeer aantrekkelijk arrangement voor deze filmweekenden en –midweken aan. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €189 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag van €29 voor een eenpersoonskamer.

Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Na betaling krijgt u een kortingcode waarmee u op www.doeksen.nl de overtocht kunt boeken.

 

 

 

 

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 10,= per boeking.

Aanvangstijden filmweekenden en midweken Spannende Noorden
24 t/m 28 februari
Vrijdag t/m zaterdag
Woensdag t/m vrijdag
NB de vertoningen voor groep C vinden plaats in de bioscoopzaal van Fortuna Vlieland (alleen weekenden).

woensdag en vrijdag
19.00 uur (groep A), 20.00 uur (groep C) en 21.45 uur (groep B)
22.15 uur (C) en 24.00 uur (B)

donderdag en zaterdag
10.30 uur (A), 12.00 uur (C) en 13.00 uur (B)
15.30 uur (A), 16.30 uur (C) en 17.30 uur (B)
19.30 uur (A), 21.00 uur (C) en 21.45 uur (B)
23.45 uur (A)

vrijdag en zondag
11.00 uur (B), 12.00 uur (C) en 14.00 uur (A)

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/A-White-White-Day_st_1_jpg_sd-low.jpg

« terug naar de vorige pagina