Het Nederlands Kampeerfilmfestival

Podium Vlieland en kampeerterrein Stortemelk presenteren:

Films over kamperen, slapen in tenten

Eén eiland, drie dagen, vijf films

vrijdag 24 juni, 2022 22:30
vrijdag 1 juli, 2022 22:30

Na het enorme succes van de vorige jaren organiseren Podium Vlieland en kampeerterrein Stortemelk, in juni de tiende editie van het Nederlands Kampeerfilmfestival. Het festival is de perfecte combinatie van kamperen en cultuur. Slapen op een bed in een volledig ingerichte tent. Het strand op loopafstand. En tussendoor kijken we naar de mooiste films over kamperen. Overdag in de zaal van Podium Vlieland en bij mooi weer ‘s avonds in de openluchtbioscoop in de duinen.

Een vader vlucht met zijn transgender zoon door de bergen, een Oostenrijks stel komt tijdens een Italiaanse vakantie tot de conclusie dat een gezin ook niet alles is, een alleenstaande vrouw probeert te overleven in de wildernis, een rouwende vader vertrekt op een kampeertrektocht om onderweg lezingen te geven over pestgedrag en een uitgebuite werknemer moet noodgedwongen kamperen. In alle films op het Nederlands Kampeerfilmfestival is een belangrijke rol weggelegd voor tenten, campers, rugzakken, kampvuren, vakantieliefdes en andere kampeerverschijnselen.

Tussen de vertoningen is er alle tijd voor een strandwandeling, een rondje eiland per fiets, lekker zwemmen in zee of lekker eten en borrelen in De Bolder, het grand café van Stortemelk.

Samen met kampeerterrein Stortemelk biedt Podium Vlieland een zeer aantrekkelijk arrangement voor dit filmfestival aan. Twee overnachtingen in een comfortabel bed in een volledig ingerichte tunnel- of pyramidetent (compleet met keuken, gas en elektra), een huurfiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films voor slechts €164 per persoon op basis van minimaal twee personen per tent. Een slaapzak, kussensloop, hand- en theedoek kunt u zelf meenemen. Of huren via www.linnenservicevlieland.nl of www.visitvlieland.com. Langer blijven? Vanaf €34 per persoon kunt u uw verblijf een nacht verlengen.

Zelf verblijf regelen in hotel, appartement, eigen tent of huisje kan ook. Een los passe-partout voor het kampeerfilmfestival kost €60.

Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Wacht met reserveren van de overtocht op de kortingscode die wij u na betaling van het arrangement toesturen. Na ontvangst van de code kunt u de bootreis boeken via www.doeksen.nl.

Aanvangstijden
24 juni t/m 3 juli

Vrijdag
22.30 uur (Openluchtbios), bij slecht weer 22.00 uur in zaal 1 in Podium Vlieland

Zaterdag
11.30 uur in zaal 1
16,30 uur in zaal 1
21.00 uur in zaal 1 in Podium Vlieland
WEGENS OMSTANDIGHEDEN DRAAIT DE FILM OP ZATERDAGAVOND 2 JULI OM 21.00 UUR IN PODIUM VLIELAND.

Zondag
12.00 uur in zaal 1

 

—————->

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 15,= per boeking.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/526089_10151187964263688_500675956_n.jpg

« terug naar de vorige pagina