Het Nederlands Kampeerfilmfestival

Podium Vlieland en kampeerterrein Stortemelk presenteren:

Films over kamperen, slapen in tenten

Eén eiland, drie dagen, vijf films

woensdag 30 juni, 2021 19:30
vrijdag 2 juli, 2021 19:30

Na het enorme succes van de vorige jaren organiseren Podium Vlieland en kampeerterrein Stortemelk, in juni de achtste editie van het Nederlands Kampeerfilmfestival. Het festival is de perfecte combinatie van kamperen en cultuur. Slapen op een bed in een volledig ingerichte tent. Het strand op loopafstand. En tussendoor kijken naar de mooiste films over kamperen. Overdag in de zaal van Podium Vlieland en bij mooi weer ‘s avonds in de openluchtbioscoop in de duinen.

Twee broers reizen met hun terminale grootmoeder in een camper door landelijk Spanje. een verliefd stel trekt met een rugzak door de Georgische bergen, in een Franse badplaats bloeit een broeierige zomerliefde op, een Franse schooljuf achtervolgt met een ezel haar wandelende minnaar, een gepensioneerde westernheld reist door het Latijns-Amerikaanse hoogland. In alle films op het Nederlands Kampeerfilmfestival is een belangrijke rol weggelegd voor tenten, campers, rugzakken, vakantieliefdes en andere kampeerverschijnselen.

Uiteraard hebben wij bij Podium Vlieland door de uitbraak van het coronavirus diverse maatregelen genomen. Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Daarom openen we onze zaal volgens een protocol waarin duidelijke richtlijnen staan hoe bezoekers en medewerkers 1,5 meter afstand kunnen houden. Ook worden er diverse hygiënemaatregelen genomen. Dit protocol is goedgekeurd door de overheid. We zijn er van overtuigd dat we daarmee iedereen een veilige en prettige bioscoopervaring kunnen bieden.

Bekijk hier ons coronaprotocol

Tussen de vertoningen is er alle tijd voor een strandwandeling, een rondje eiland per fiets, lekker zwemmen in zee of lekker eten en borrelen in De Bolder, het grand café van Stortemelk. Omdat er per weekend maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, organiseren we voor de liefhebbers van doordeweekse rust nu ook steeds een midweek rondom hetzelfde thema.

Samen met kampeerterrein Stortemelk biedt Podium Vlieland een zeer aantrekkelijk arrangement voor dit filmfestival aan. Twee overnachtingen in een comfortabel bed in een volledig ingerichte tunnel- of pyramidetent (compleet met keuken, gas en elektra), een huurfiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films voor slechts €159 per persoon op basis van minimaal twee personen per tent. Een slaapzak, kussensloop, hand- en theedoek kunt u zelf meenemen. Of huren via www.linnenservicevlieland.nl of www.visitvlieland.com. Langer blijven? Voor €29,50 per persoon kunt u uw verblijf een nacht verlengen.

Zelf verblijf regelen in hotel, appartement, eigen tent of huisje kan ook. Een los passe-partout voor het kampeerfilmfestival kost €60.

Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Wacht met reserveren van de overtocht op de kortingscode die wij u na betaling van het arrangement toesturen. Na ontvangst van de code kunt u de bootreis boeken via www.doeksen.nl.

Aanvangstijden
25 juni t/m 4 juli

Woensdag en vrijdag
22.30 uur (Openluchtbios), bij slecht weer 19.30 uur (groep A) en 21.45 uur (groep B) in zaal 1 in Podium Vlieland

Donderdag en zaterdag
11.00 uur (groep A) en 13.30 uur (groep B) in zaal 1
16,00 uur (A) en 18.00 (B) uur in zaal 1
20.00 uur (A) en 22.00 uur (B) in zaal 1
WEGENS DE VERWACHTE REGEN VERTONEN WE OP ZATERDAG 3 JULI IN DE WARME EN DROGE ZAAL VAN PODIUM VLIELAND.
Vrijdag en zondag
12.00 uur (B) en 14.15 uur (A) in zaal 1

 

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 10,= per boeking.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/526089_10151187964263688_500675956_n.jpg

« terug naar de vorige pagina