Gay And Lesbian Filmfestival

Podium Vlieland presenteert:

Films in de kleuren van de regenboog

Eén eiland, drie dagen, zes films
4 t/m 6 februari

vrijdag 4 februari, 2022 13:00

Zo tegen het einde van de winter en vlak voor het begin van de lente organiseert Podium Vlieland voor de achtste keer een Gay and Lesbian Filmweekend. Je kunt daar genieten van films in alle kleuren van de regenboog. En elke film zal traditiegetrouw kort worden ingeleid door theaterdocent, regisseur en recensent Gooitsen Eenling. Alle films vindt u op onze website onder het kopje agenda.

Tussen de vertoningen door in het, volgens Monique van de Ven, mooiste filmhuis van Nederland, is er volop tijd om Vlieland te voet of per fiets te verkennen. En wat te denken van een goed gesprek onder ‘soortgenoten’ op een (verwarmd) terras met uitzicht op zee of in één van de restaurantjes en café ’s in de Dorpsstraat? Kortom, alle ingrediënten voor een weekend vol cultuur en natuur zijn aanwezig. Om er eens helemaal uit te zijn.

Omdat er in februari nog sprake is van 1,5 meter regels dan gaan we tijdelijk in het weekend op twee locaties films kijken – in Podium Vlieland en brouwerij Fortuna Vlieland. Fortuna Vlieland is gelegen op een spectaculaire plek in de duinen aan de Fortweg, op 5 minuten fietsen van het dorp. De foyer biedt een breedbeeldpanorama op het duinlandschap, de Noordzee en de Waddenzee, vanuit de verte knipoogt de Brandaris. De zaal van Fortuna Vlieland is van alle bioscoopgemakken voorzien. 

Vragen over de coronamaatregelen? Bekijk hier de antwoorden op de meest gestelde vragen

Podium Vlieland biedt een aantrekkelijk arrangement aan bij vier uitstekende hotels – Badhotel Bruin, Hotel De Wadden, Hotel Doniastate en Hotel Zeezicht. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €199 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag van €39,50 voor een eenpersoonskamer.

30 procent korting op boottickets!
Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Wacht met reserveren van de overtocht op de kortingscode die wij u na betaling van het arrangement toesturen. Na ontvangst van de code kunt u de bootreis boeken via www.doeksen.nl.

Aanvangstijden filmweekend Gay and Lesbian
4 t/m 6 februari
vrijdag t/m zondag
Groep A en B kijken in Podium, groep C in Fortuna

Vrijdag
13.00 uur
17.00 uur (A), 19.45 uur (C), 20.15 uur (B)

Zaterdag
10.00 uur (A), 11.00 uur (C), 12.00 uur (B)
14.00 uur (C), 15.00 uur (A)
17.00 uur (B), 19.45 (C), 20.15 uur (A)

Zondag
9.30 uur (B) 11.30 uur (A), 13.00 uur (C), 14.00 uur (B)

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 15,= per boeking.

 

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/IMG_3207.JPG

« terug naar de vorige pagina