Gay And Lesbian Filmfestival

Podium Vlieland presenteert:

Films in de kleuren van de regenboog

Eén eiland, drie dagen, zes films
3 t/m 5 februari

vrijdag 3 februari, 2023 19:00

Zo tegen het einde van de winter en vlak voor het begin van de lente organiseert Podium Vlieland voor de negende keer een Gay and Lesbian Filmweekend. Je kunt daar genieten van films in alle kleuren van de regenboog. En elke film zal traditiegetrouw kort worden ingeleid door theaterdocent, regisseur en recensent Gooitsen Eenling. Alle films vindt u op onze website onder het kopje agenda.

Tussen de vertoningen door in het, volgens Monique van de Ven, mooiste filmhuis van Nederland, is er volop tijd om Vlieland te voet of per fiets te verkennen. En wat te denken van een goed gesprek onder ‘soortgenoten’ op een terras met uitzicht op zee of in één van de restaurantjes en café ’s in de Dorpsstraat? Kortom, alle ingrediënten voor een weekend vol cultuur en natuur zijn aanwezig. Om er eens helemaal uit te zijn.

Podium Vlieland biedt een aantrekkelijk arrangement aan bij vier uitstekende hotels – Badhotel Bruin, Hotel De Wadden, het Vlielandhotel en Hotel Zeezicht. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €209 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag van €39,50 voor een eenpersoonskamer.

30 procent korting op boottickets!
Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Wacht met reserveren van de overtocht op de kortingscode die wij u na betaling van het arrangement toesturen. Na ontvangst van de code kunt u de bootreis boeken via www.doeksen.nl.

Aanvangstijden filmweekend Gay and Lesbian
3 t/m 5 februari
vrijdag t/m zondag

Vrijdag
19.00 uur (A), 21.30 uur (B)
23.15 uur

Zaterdag
10.00 uur (A), 12.15 uur (B)
14.30 uur (A), 17.00 uur (B)
19.30 uur (A), 21.45 uur (B)
23.45 uur

Zondag
11.00 uur (B), 14.15 uur (A)

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 15,= per boeking.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/Swan-Song_st_2_jpg_sd-low_Photo-by-Chris-Stephens-Photo-courtesy-of-Magnolia-Pictures.jpg

« terug naar de vorige pagina