Gay And Lesbian Filmfestival

Podium Vlieland presenteert:

Films in de kleuren van de regenboog

Eén eiland, drie dagen, zes films
3 t/m 7 februari
een midweek en een weekend

woensdag 3 februari, 2021 21:30
vrijdag 5 februari, 2021 19:00

DOOR DE STRENGERE CORONAMAATREGELEN MOETEN WE HELAAS ONZE ZALEN SLUITEN EN DE MIDWEKEN EN WEEKENDEN BEGIN FEBRUARI ANNULEREN. BEZOEKERS KRIJGEN ZO SNEL MOGELIJK BERICHT VAN ONS.

Zo tegen het einde van de winter en vlak voor het begin van de lente organiseert Podium Vlieland voor de achtste keer een Gay and Lesbian Filmweekend. Vanwege de grote belangstelling bieden we deze editie ook de mogelijkheid om door de week naar het eiland te komen en naar het filmhuis te gaan. Je kunt daar genieten van films in alle kleuren van de regenboog. En elke film zal traditiegetrouw kort worden ingeleid door theaterdocent, regisseur en recensent Gooitsen Eenling.

Tussen de vertoningen door in het, volgens Monique van de Ven, mooiste filmhuis van Nederland, is er volop tijd om Vlieland te voet of per fiets te verkennen. En wat te denken van een goed gesprek onder ‘soortgenoten’ op een (verwarmd) terras met uitzicht op zee of in één van de restaurantjes en café ’s in de Dorpsstraat? Kortom, alle ingrediënten voor een weekend vol cultuur en natuur zijn aanwezig. Om er eens helemaal uit te zijn.

Uiteraard hebben wij bij Podium Vlieland door de uitbraak van het coronavirus diverse maatregelen genomen. Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Daarom openen we onze zaal volgens een protocol waarin duidelijke richtlijnen staan hoe bezoekers en medewerkers 1,5 meter afstand kunnen houden. Ook worden er diverse hygiënemaatregelen genomen. Dit protocol is goedgekeurd door de overheid. We zijn er van overtuigd dat we daarmee iedereen een veilige en prettige bioscoopervaring kunnen bieden.

Bekijk hier ons coronaprotocol

Omdat er per weekend maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, organiseren we voor de liefhebbers van doordeweekse rust nu ook steeds een midweek rondom hetzelfde thema. In de weekenden hebben we extra plaatsen in de comfortabele bioscoopzaal van brouwerij Fortuna Vlieland, gelegen op een spectaculaire locatie in de duinen aan de Fortweg. Bezoekers in de C groep gaan hier naar de film.

Podium Vlieland biedt een aantrekkelijk arrangement aan bij vijf uitstekende hotels – Het Vlielandhotel, Hotelletje de Veerman, Badhotel Bruin, Hotel De Wadden en Hotel Zeezicht. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €189 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag van €29 voor een eenpersoonskamer.

30 procent korting op boottickets!
Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Wacht met reserveren van de overtocht op de kortingscode die wij u na betaling van het arrangement toesturen. Na ontvangst van de code kunt u de bootreis boeken via www.doeksen.nl.

Aanvangstijden filmweekend en midweek Gay and Lesbian
3 t/m 7 februari
vrijdag t/m zaterdag
woensdag t/m vrijdag
NB de vertoningen voor groep C vinden plaats in de bioscoopzaal van Fortuna Vlieland (alleen weekenden). Tijdens de midweek is er één groep waarbij we de aanvangstijden van groep B aanhouden.

woensdag en vrijdag
19.30 uur (groep A), 20.15 uur (groep C) en 21.30 uur (groep B)
22.00 uur (C) en 23.15 uur (B)

donderdag en zaterdag
10.30 uur (A), 12.00 uur (C) en 12.30 uur (B)
14.30 uur (A), 16.00 uur (C) en 17.00 uur (B)
19.30 uur (A), 21.00 uur (C) en 22.00 uur (B)

vrijdag en zondag
10.30 uur (B), 11.30 uur (C) en 14.15 uur (A)
12.20 uur (A)

 

 

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 10,= per boeking.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/IMG_3207.JPG

« terug naar de vorige pagina