Deunen in de duinen

Podium Vlieland presenteert:

Drie dagen de lekkerste muziekfilms

Voor alle gestrande ITGWO-gangers

2 t/m 4 september

donderdag 2 september, 2021 21:30
vrijdag 3 september, 2021 21:30
zaterdag 4 september, 2021 21:30

Het is even slikken, ons favoriete festival Into The Great Wide Open gaat (weer) niet door. Om alle naar Vlieland afgereisde festivalgangers toch een kleine pleister op de wonde te bieden, draaien we op 2,3 en 4 september drie avonden lang de lekkerste muziekfilms in Zaal 2, de duizendsterrenbioscoop in de duinen bij de jachthaven (en bij slecht weer in de warme en droge zaal van Podium Vlieland in de Dorpsstraat).

Op donderdagavond vertonen we een wonderschone IJslandse muziekdocu. Op vrijdagavond staat de briljante opvolger van de beste concertfilm ever (Stop Making Sense) op het programma. En op zaterdagavond we’re gonna party like it’s 1994. Meer informatie vind je in de agenda op deze website

Zaal 2, de duizendsterrenbioscoop in de duinen

Zaal 2 van Podium Vlieland bevindt zich in het bos en duin naast de uitkijktoren bij de jachthaven (aan de weg tussen helicopterlandingsplaats en bedrijventerrein). De filmvoorstellingen beginnen om 21.30 uur. Warmhoudtip: in Zaal 2 staan geen stoelen, dus neem een kampeerstoel (of iets anders om op te zitten) en een warme deken mee. En maak het nog gezelliger met een eigen drankje. Wel graag na afloop opruimen en het afval meenemen.

Bij lage temperaturen of regen wordt de voorstelling verplaatst naar de zaal van Podium Vlieland in de Dorpsstraat. Aanvangstijd is dan 20.00 uur en 22.00 uur. Voor de zaal geldt een beperkte capaciteit vanwege de coronamaatregelen. Programmawijzigingen worden door Podium Vlieland bekend gemaakt via de agenda op deze website, Facebook en Twitter op de dag van de voorstelling.

LET OP: er kunnen vanwege de coronamaatregelen maximaal 150 bezoekers in het openluchttheater, we houden anderhalve meter afstand aan, onze medewerkers geven aan waar je kunt zitten. NB Een kaartje kopen kan alleen op de dag van de voorstelling, online via de agenda op deze site, of via de kassa van Podium Vlieland in de Dorpsstraat. Entree is 10 euro.

Bekijk hier ons hele coronaprotocol

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/Beats_st_1_jpg_sd-low.jpg

« terug naar de vorige pagina