De zomerse filmmidweken

Podium Vlieland presenteert:

Thema in juli: Naar het strand

Thema in augustus: Allemaal familie

Eén eiland, drie dagen, vijf films

woensdag 26 juli, 2017 22:00
dinsdag 15 augustus, 2017 22:00

Dat op Vlieland de mooiste bioscoop van Nederland staat, dat horen we vaker. Niet alleen actrice Monique van de Ven gaf ons al eens dat compliment. Ook De Volkskrant riep Podium Vlieland uit tot een van de tien leukste, kleine zalen in Nederland. En jaarlijks komen een paar duizend mensen in het naseizoen voor een filmweekend of filmmidweek, een klein festival rondom steeds wisselende, aansprekende thema’s; van ontroerende familiedrama’s tot films met zeezicht. Op het programma staan de betere publieksfilm en toegankelijke filmhuisfilms. Tussen de vertoningen is er alle tijd om te wandelen, te fietsen, te zonnen, te zwemmen of te eten en te drinken.

Vanwege het enorme succes willen we nu ook onze zomerse badgasten graag kennis laten maken met een filmmidweek. We kozen de twee programma’s uit die afgelopen jaar het best zijn ontvangen. Gedurende drie dagen vertonen we vijf films, overdag in de sfeervolle zaal van Podium Vlieland en ‘s avonds met een openluchtvoorstelling in de duinen (maar bij slecht weer gaan we gewoon naar de zaal in de Dorpsstraat).

Vanaf woensdag 26 juli nemen we iedereen die ook in de bioscoopstoel behoefte heeft aan wat zand tussen de tenen drie dagen mee op reis langs een reeks bestemmingen met zeezicht. Van een verlaten strand in Amerika tot de ruige Schotse kust.

Vanaf dinsdag 15 augustus kozen we speciaal voor filmliefhebbers die graag kijken naar het lief en leed van anderen de beste films over families uit, van een spannende thriller tot een hartverwarmend drama. Een zoon komt na jaren thuis en stuit op een familiegeheim, een vader zoekt zijn vermiste dochter, twee ouderparen worstelen met het wangedrag van hun kinderen, een dochter groeit op in een chaotisch gezin. Familie, we hebben ze niet voor het uitkiezen. Gelukkig leveren al die beslommeringen stof op voor de mooiste films.

Een passe-partout voor een filmmidweek kost €40 en is te boeken via info@podiumvlieland.nl of direct te koop aan de kassa van Podium Vlieland/IJssalon Min12 in de Dorpsstraat.

Aanvangstijden
Woensdag 26 juli en dinsdag 15 augustus
22.00 uur in zaal 2 (openluchtbioscoop)

Donderdag 27 juli en woensdag 16 augustus
11.00 uur in zaal 1
17.00 uur in zaal 1
22.00 uur in zaal 2 (openluchtbioscoop)

Vrijdag 28 juli en donderdag 17 augustus
11.00 uur in zaal 1

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/dernier_coup_de_marteau.jpg

« terug naar de vorige pagina