De Eenzame Speurder

Podium Vlieland presenteert:

De spannendste politiedrama’s

Eén eiland, drie dagen, zes films

woensdag 10 maart, 2021 21:30
vrijdag 12 maart, 2021 19:00
woensdag 17 maart, 2021 21:30
vrijdag 19 maart, 2021 19:00
woensdag 24 maart, 2021 21:30
vrijdag 26 maart, 2021 19:00

DOOR DE STRENGERE CORONAMAATREGELEN MOETEN WE HELAAS ONZE ZALEN TOT EN MET 30 MAART SLUITEN EN DE MIDWEKEN EN WEEKENDEN TOT DIE TIJD ANNULEREN. BEZOEKERS KRIJGEN ZO SNEL MOGELIJK BERICHT VAN ONS. HET PROGRAMMA VAN DIT FESTIVAL ZULLEN WIJ VOLGEND SEIZOEN HERHALEN.

We kennen ze wel uit boeken en series: de eenzame politiemannen en -vrouwen die het in hun drang om een misdaad op te lossen niet altijd even nauw nemen met de regels. Thuis wil het met de relatie nooit zo lukken en lonkt de fles. Speciaal voor de liefhebbers van series als The Bridge, Wallander, Broadchurch en Happy Valley kozen we de beste en spannendste speurdersdrama’s uit van de laatste jaren. Alle films vindt u op onze website onder het kopje agenda.

Tussen de vertoningen in de sfeervolle zaal van Podium Vlieland – door De Volkskrant uitgeroepen uitgeroepen tot een van de tien leukste kleine theaters van Nederland – is er alle tijd voor een strandwandeling, een rondje eiland per fiets, een (verwarmd) terrasje met uitzicht op zee of lekker eten en borrelen in de Dorpsstraat.

Uiteraard hebben wij bij Podium Vlieland door de uitbraak van het coronavirus diverse maatregelen genomen. Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Daarom openen we onze zaal volgens een protocol waarin duidelijke richtlijnen staan hoe bezoekers en medewerkers 1,5 meter afstand kunnen houden. Ook worden er diverse hygiënemaatregelen genomen. Dit protocol is goedgekeurd door de overheid. We zijn er van overtuigd dat we daarmee iedereen een veilige en prettige bioscoopervaring kunnen bieden.

Bekijk hier ons coronaprotocol

Omdat er per weekend maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, organiseren we voor de liefhebbers van doordeweekse rust nu ook steeds een midweek rondom hetzelfde thema. In de weekenden hebben we extra plaatsen in de comfortabele bioscoopzaal van brouwerij Fortuna Vlieland, gelegen op een spectaculaire locatie in de duinen aan de Fortweg. Bezoekers in de C groep gaan hier naar de film.

Podium Vlieland biedt een aantrekkelijk arrangement aan bij vijf uitstekende hotels – Het Vlielandhotel, Hotelletje de Veerman, Badhotel Bruin, Hotel De Wadden en Hotel Zeezicht. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €189 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag van €29 voor een eenpersoonskamer.

30 procent korting op boottickets!
Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Wacht met reserveren van de overtocht op de kortingscode die wij u na betaling van het arrangement toesturen. Na ontvangst van de code kunt u de bootreis boeken via www.doeksen.nl.

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 10,= per boeking.

Aanvangstijden filmweekenden en midweken De Eenzame Speurder
10 t/m 28 maart
Iedere vrijdag t/m zondag
Iedere woensdag t/m vrijdag
NB de vertoningen voor groep C vinden plaats in de bioscoopzaal van Fortuna Vlieland (alleen weekenden); bij de midweken vertonen we op de tijden van programma B.

Woensdag en vrijdag
19.00 uur (groep A), 20.00 uur (groep C) en 21.30 uur (groep B)
22.00 uur (C) en 23.30 uur (B)

Donderdag en zaterdag
10.30 uur (A), 12.00 uur (C) en 13.00 uur (B)
15.30 uur (A), 16.30 uur (C) en 17.30 uur (B) 19.30 uur (A), 21.00 uur (C) en 21.30 uur (B)
23.15 uur (A)

Vrijdag en zondag
11.00 uur (B), 12.00 uur (C) en 14.00 uur (A)

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/The-Old-Man-and-the-Gun_st_1_jpg_sd-low.jpg

« terug naar de vorige pagina