De Boer Op

Tijdschrift Noorderbreedte en Podium Vlieland presenteren:

De mooiste verhalen van het platteland

18 t/m 29 november, Vlieland
Eén eiland, drie dagen, zes films
Iedere midweek, ieder weekend

woensdag 18 november, 2020 10:30
vrijdag 20 november, 2020 19:00
woensdag 25 november, 2020 22:00
vrijdag 27 november, 2020 19:00

DE MIDWEEK VAN DEZE WEEK BEGINT OP DONDERDAG 19 NOVEMBER. VANAF DIE DAG MOGEN DE FILMHUIZEN WEER OPEN. BEZOEKERS HEBBEN PER MAIL EEN AANGEPAST PROGRAMMA ONTVANGEN.

Het is de mooiste combinatie van cultuur en natuur, zes van de betere filmhuisfilms en de weidse landschappen van het Waddengebied. Samen met tijdschrift Noorderbreedte gaat Podium Vlieland in november ‘De boer op’.

Daarvoor selecteerden we prachtige films met een agrarisch thema. Een worstelende boer probeert het familiebedrijf overeind te houden. Een eenzame veehouder zoekt een lieve vrouw. Een aantal boerenkinderen droomt van een toekomst op het platteland. Een Deense pachter huwelijkt zijn dochter uit. En een IJslandse boerin komt in opstand.

Het zijn films – variërend van een aangrijpend drama, een intelligente thriller tot een wonderschone documentaire – waarin boeren worstelen met traditie, schaalvergroting en regelgeving. Films ook met oog voor de details van het boerenbedrijf en het samenleven in harmonie met de natuur. Uiteraard met prachtige landschapsbeelden. Alle films vindt u op onze website onder het kopje agenda.

Uiteraard hebben wij bij Podium Vlieland door de uitbraak van het coronavirus diverse maatregelen genomen. Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Daarom openen we onze zaal volgens een protocol waarin duidelijke richtlijnen staan hoe bezoekers en medewerkers 1,5 meter afstand kunnen houden. Ook worden er diverse hygiënemaatregelen genomen. Dit protocol is goedgekeurd door de overheid. We zijn er van overtuigd dat we daarmee iedereen een veilige en prettige bioscoopervaring kunnen bieden.

Bekijk hier ons coronaprotocol

Omdat er per weekend maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, organiseren we voor de liefhebbers van doordeweekse rust nu ook steeds een midweek rondom hetzelfde thema. In de weekenden hebben we extra plaatsen in de comfortabele bioscoopzaal van brouwerij Fortuna Vlieland, gelegen op een spectaculaire locatie in de duinen aan de Fortweg. Bezoekers in de C groep gaan hier naar de film.

Podium Vlieland en tijdschrift Noorderbreedte bieden een aantrekkelijk arrangement aan bij vijf uitstekende hotels – Het Vlielandhotel, Hotelletje de Veerman, Badhotel Bruin, Hotel De Wadden en Hotel Zeezicht. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €189 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag van €29 voor een eenpersoonskamer.

30 procent korting op boottickets! Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Wacht met reserveren van de overtocht op de kortingscode die wij u na betaling van het arrangement toesturen. Na ontvangst van de code kunt u de bootreis boeken via www.doeksen.nl.

Aanvangstijden filmweekenden en midweken De Boer Op
20 t/m 29 november
Iedere vrijdag t/m zondag
Iedere woensdag t/m vrijdag
NB de vertoningen voor groep C vinden plaats in de bioscoopzaal van Fortuna Vlieland (alleen weekenden); tijdens de midweek van 18 november gelden afwijkende aanvangstijden.

woensdag en vrijdag
19.00 uur (groep A), 20.00 uur (groep C), 21.15 uur (groep B)
22.00 uur (C), 23.15 uur (B)

donderdag en zaterdag
10.30 uur (A), 12.00 uur (C) en 12.30 uur (B)
15.00 uur (A), 16.30 uur (C) en 17.00 uur (B)
19.00 uur (A), 21.00 uur (C) en 21.15 uur (B)
23.15 uur (A)

vrijdag en zondag
11.00 uur (B), 12.00 uur (C) en 14.00 uur (A)

Hotel Zeezicht
ligt aan het begin van het dorp op enkele honderden meters van Podium Vlieland, bij de veerboot en met uitzicht op de Wadden. Hotel Zeezicht beschikt over een sfeervol restaurant met speciaal voor dit weekend een heerlijk filmdinner.
Filmweekendprijs € 199,= pp, 2p-kamer
Alleenreizende toeslag € 29,=, 1p-kamer.
Weekend te kort? Extra nacht: € 49,= p.p.p.n.

Hotel de Wadden
ligt in de Dorpsstraat schuin tegenover Podium Vlieland. Hotel de Wadden beschikt over een sfeervol restaurant.
Filmweekendprijs € 199,= pp, 2p-kamer

Weekend te kort? Extra nacht: € 49,= p.p.p.n.

Badhotel Bruin
ligt midden in de Dorpsstraat naast Podium Vlieland. Badhotel Bruin beschikt over een sfeervol restaurant.
Filmweekendprijs € 209,= pp, 2p-kamer

Weekend te kort? Extra nacht: € 59,= p.p.p.n.

Het Vlielandhotel
ligt in de Dorpsstraat aan de wadkant op enkele honderden meters van Podium Vlieland.
Filmweekendprijs € 199,= pp, 2p-kamer
Alleenreizende toeslag € 29,=, 1p-kamer.
Weekend te kort? Extra nacht: € 44,= p.p.p.n.

Hotel de Veerman
ligt aan het einde van het dorp op enkele honderden meters van Podium Vlieland, onder de vuurturen en heeft uitzicht op de Waddenzee.
Filmweekendprijs € 189,= pp, 2p-kamer
Alleenreizende toeslag € 29,=, 1p-kamer.
Weekend te kort? Extra nacht: € 44,= p.p.p.n.

Voor deze filmweekenden en -midweken hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmweekend. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten 10,= per boeking.

Tip: Vindt u een weekend te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/Mj-lk_st_1_jpg_sd-low.jpg

« terug naar de vorige pagina