Op Reis

Podium Vlieland presenteert:

De mooiste roadmovies

10 t/m 28 november, Vlieland
Eén eiland, drie dagen, zes films
drie midweken, drie weekenden

woensdag 10 november, 2021 21:15
vrijdag 12 november, 2021 19:00
woensdag 17 november, 2021 21:15
vrijdag 19 november, 2021 19:30
woensdag 24 november, 2021 21:15
vrijdag 26 november, 2021 19:30

Verre einders, toevallige ontmoetingen, exotische bestemmingen. Per auto, camper en vliegtuig gaan we op reis over verschillende continenten. Speciaal voor iedereen die na alle lockdowns ernstig behoefte heeft aan wat buitenlands avontuur kozen we de mooiste reisfilms van de afgelopen jaren uit. Van tragikomische roadmovie tot een exotische thriller en van een ontroerend reisverslag tot een grenzeloze feelgoodfilm. Uiteraard met prachtige landschapsbeelden. Alle films vindt u op onze website onder het kopje agenda.

De afgelopen periode hebben we op twee locaties films vertoond – in Podium Vlieland en brouwerij Fortuna Vlieland. Omdat we in de theaterzalen niet langer 1,5 meter afstand hoeven te houden, gaan we per oktober 2021 weer samen film kijken in de gezellige, warme rode zaal van Podium Vlieland in de Dorpsstraat. Dat betekent dat we groepen gaan samenvoegen. Mensen die kiezen of gekozen hebben voor het C-programma in Fortuna Vlieland gaan naar programma A in Podium Vlieland. Programma D in Fortuna Vlieland worden samengevoegd met groep B in Podium Vlieland. Dit geldt alleen voor de weekenden. In de midweken vertoonden we al alleen in de zaal van Podium Vlieland.

Bekijk hier alle vragen en antwoorden rondom de coronaregels

Podium Vlieland biedt een aantrekkelijk arrangement aan bij zes uitstekende hotels – Het Vlielandhotel, Hotelletje de Veerman, Doniastate, Badhotel Bruin, Hotel De Wadden en Hotel Zeezicht. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €189 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag van €39,50 voor een eenpersoonskamer.

30 procent korting op boottickets! Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Wacht met reserveren van de overtocht op de kortingscode die wij u na betaling van het arrangement toesturen. Na ontvangst van de code kunt u de bootreis boeken via www.doeksen.nl.

Aanvangstijden filmweekenden en midweken Op Reis
10 t/m 28 november
Iedere vrijdag t/m zondag
Iedere woensdag t/m vrijdag
NB alle vertoningen vinden weer plaats in de zaal van Podium Vlieland. De midweken van 10 en 24 november hebben aangepaste tijden. Gasten krijgen hierover bericht.

woensdag en vrijdag
19.30 uur (groep A/C) en 21.30 uur (groep B/D)
23.15 uur (B/D)

donderdag en zaterdag
10.00 uur (A/C) en 12.30 uur (B/D)
15.00 uur (A/C) en 17.00 uur (B/D)
19.30 uur (A/C) en 21.30 uur (B/D)
23.15 uur (A/C)

vrijdag en zondag
11.00 uur (B/D) en 14.00 uur (A/C)

Voor deze filmarrangementen hebben we ook een aantal losse film passe-partouts beschikbaar. Voor mensen die elders op het eiland verblijven maar wel graag mee willen doen aan het filmarrangement. Interesse? Neem dan contact op met festivals@PodiumVlieland.nl.

Tip: Vindt u het arrangement te kort?
Dan kunt u meestal ook eerder komen of langer blijven om extra te genieten van Vlieland.
Geeft dit duidelijk aan in uw aanvraag.

Podium Vlieland boekt deze Filmarrangementen i.s.m. op-Vlieland.nl & BoekingsAssistent
boekingskosten € 15,= per boeking. Gasten met een tegoedbon betalen geen boekingskosten.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/Nomadland_st_9_jpg_sd-low_Copyright-The-Walt-Disney-Company-2020.jpg

« terug naar de vorige pagina