Podium Vlieland, festival overzicht en archief

Overzicht en archief van actuele en voorgaande festivals.

https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/idfa_logo_aangepast_1.jpg

IDFA@Vlieland 5de editie

International Documentary Film Festival Amsterdam

Dit jaar bestaat het internationale documentairefestival IDFA 25 jaar. Tegelijkertijd vieren we met IDFA@Sea in Podium Vlieland ook alweer het eerste lustrum. Daar zijn we trots op en wij zijn niet de enigen die daar erg naar uitkijken!

Lees verder »
https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/a_lorigine.jpg

Noorderbreedte filmweekend

Noorderbreedte filmweekend

Kleine dorpen, grote geheimen

De mooiste bioscoop van Nederland staat op Vlieland. Reden voor het tijdschrift Noorderbreedte om samen met Podium Vlieland van vrijdag 16 tot en met zondag 18 november een filmweekeinde te organiseren.

Lees verder »
https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/2012_photo_John_Appel_Wrong_Time_Wrong_Place.jpg

Wrong Time, Wrong Place

IDFA

De 25e editie van IDFA opent op 14 november in Pathé Tuschinski met Wrong Time Wrong Place van John Appel, geproduceerd door Carmen Cobos. De film is een essay over de nietigheid van het leven en de rol die toeval daarin speelt. Uitgangspunt zijn de gebeurtenissen in Noorwegen op 22 juli 2011, toen 77 mensen omkwamen bij de bomaanslagen in Oslo en de schietpartij op het eiland Utoya.

Ter ere van het 25jarig bestaan van IDFA wordt de film op dezelfde avond in 25 verschillende theaters, door heel Nederland vertoond.

Lees verder »
https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/Schermafbeelding_2012-02-13_om_140802_kopie.jpg

Pieter Verhoeff in Podium Vlieland

Pieter Verhoeff

De mooiste films en documentaires van en ingeleid door Pieter Verhoeff. Speciale gast: Michiel Romeyn

Lees verder »
https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/idfa_logo_aangepast.jpg

IDFA@Vlieland 4de editie

International Documentary Film Festival Amsterdam

Na de eerste drie succesvolle edities van 2008, 2009 en 2010 , strijkt IDFA wederom neer op Vlieland. In de weekenden 2 t/m 4 en 9 t/m 11 december verwelkomt Podium Vlieland een selectie uitzonderlijke documentaires uit het veelzijdige programma van IDFA.

Lees verder »
https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/idfa_logo_aangepast.jpg

IDFA OP Vlieland 3e editie!

International Documentary Film Festival Amsterdam

Na de eerste twee succesvolle edities van 2008 en 2009 , strijkt IDFA wederom neer op Vlieland. In de weekenden 3 t/m 5 en 10 t/m 12 december verwelkomt Podium Vlieland een selectie uitzonderlijke documentaires uit het veelzijdige programma van IDFA.

Lees verder »
https://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/idfa2009.jpg

IDFA op Vlieland 2009

IDFA

IDFA, het grootste documentaire filmfestival van de wereld, komt ook in 2009 naar Vlieland. Diverse smaakmakers van het festival en prijswinnende producties.

Lees verder »

IDFA 2008 op Vlieland

IDFA

Van 6 t/m 12 december 2008 komt het beste van idfa 2008 naar Vlieland. De meest spraakmakende en boeiende documentaires; de prijswinnaars! Regisseurs, acteurs en producenten zullen uitleg geven over hun producties. Liefhebbers krijgen op Vlieland de kans de vele indrukken tijdens een strandwandeling te verwerken.

Lees verder »

Noordelijk Film Festival 2008

Noordelijk Film Festival

Het Noordelijk Film Festival op Vlieland, 5 t/m 9 november 2008. Een bezoek aan Vlieland is altijd goed voor onuitwisbare herinneringen. En zo zal het ook gaan met de cinematografische onderdompeling tijdens het Noordelijk Filmfestival 2008, waar Vlieland onderdeel van uitmaakt.

Lees verder »

Pagina 5 van 5 - ⟨ Eerste  < 3 4 5