Praktische informatie voor festivalbezoekers

Festival-arrangementen
Tijdens de festivals biedt Podium Vlieland doorgaans arrangementen aan in samenwerking met diverse hotels. Deze arrangementen staan vermeld op de informatie-pagina van het festival op PodiumVlieland.nl, U kunt het arrangement daar ook direct boeken.

Verblijf op Vlieland
Voor het boeken van een vakantie op Vlieland vind u op de website Vlie.nl het grootste aanbod aan vakantieverblijven op het eiland. U kunt ook terecht bij de VVV Vlieland Vlieland.net of bel 0562-451111.

Bootreis De overtocht naar Vlieland wordt verzorgd door Rederij Doeksen. Er vertrekken dagelijks meerdere veer- en sneldiensten. Op de website van Rederij Doeksen kunt u via een handige reisplanner uw veerdienst uitkiezen en gemakkelijk uw ticket boeken. Kijk voor meer informatie, de reisplanner en direct boeken op www.rederij-doeksen.nl of bel 0900-3635736 (10 ct pm).

Reis naar Harlingen-Haven
De haven van Harlingen is gemakkelijk bereikbaar per auto, trein en bus. In de buurt van de afvaartkade is een dag en nacht bewaakt parkeerterrein voor lang parkeren. Ook is er een parkeergarage bij de veerbootterminal voor kort parkeren.

Vanaf station Leeuwarden vertrekken elk half uur stoptreinen naar station Harlingen Haven. Er zijn ook directe busverbindingen met Harlingen Haven vanuit Alkmaar en Leeuwarden. Alle vertrek- en aankomsttijden kunt u opvragen bij de OV Reisinformatie op www.9292ov.nl of bel 0900-9292 (50 ct pm).