Suzanne Sanders en Wouter Mol

Suzanne Sanders

Suzanne Sanders is een singer-songwriter met een unieke stemkleur.

zondag 13 augustus, 2017 20:30

Haar heldere en authentieke geluid en de overtuiging en passie waarmee zij haar verhaal verteld is kenmerkend en ze laat je dat geloven, voelen en beleven. In haar nummers legt ze veel nadruk op de emotie en de sfeer. Daarnaast speelt ze een beetje gitaar en piano en schrijft ze natuurlijk haar eigen nummers. Haar liedjes zijn meeslepend, herkenbaar en persoonlijk. De stijl en sound van de nummers zijn een mengeling van pop, jazz, rock met een theatraal tintje.

Zingen is een passie die Suzanne al jong heeft ontdekt. Toen ze 10 jaar was kwam ze bij een kinderkoor terecht en begon ze met zingen. Na deze ervaring wilde ze verder als vocalist. Op haar 12e ging ze op musical zangles. Hier groeide haar passie voor musical en theater. Ze speelde in musicals, acteerde, danste en zong vooral veel covers op school.

Na dit musical verleden, wilde ze graag een andere kant op met muziek. In september 2013 is ze begonnen aan de opleiding muzikant/producer op het Albeda college. Suzanne krijgt hier volop de mogelijkheid om haar eigen muziek te creëren. Muziek is haar grootste passie en een manier om haar gevoelens te verwerken en een plekje te geven. ‘Ik wil mensen en mijzelf verrassen met de dingen die mogelijk zijn. Dat wil ik laten zien, horen en voelen aan de wereld, in de vorm van muziek’, aldus Suzanne.

http://www.podiumvlieland.nl/images/evenement/Suzanne-Sanders-5-kleiner-300x300.jpg

« terug naar de vorige pagina