Smakelijk eten

Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden en Podium Vlieland presenteren:

Een restaurant op Valentijnsdag, de zilte geheimen van het Wad, op zoek naar eten in het bos en rivaliserende koks in de belangrijkste keuken van Frankrijk.

zondag 21 december, 2014 20:30

De lekkerste culinaire films voor fijnproevers

Vrijdag 19 t/m zondag 21 december, Vlieland
Eén eiland, drie dagen, zes films

Vooruitlopend op de kerstdagen kozen de Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden speciaal voor lekkerbekken, culinaire genieters en liefhebbers van smaakvolle cinema de lekkerste eetfilms van de afgelopen jaren uit, van culinair drama tot een smakelijke komedie. Alle films zijn om van te watertanden. De films zullen kort worden ingeleid door filmjournalist Adwin de Kluyver.

Tussen de vertoningen in de sfeervolle zaal van Podium Vlieland – in 2013 uitgeroepen tot een van de tien leukste kleine theaters van Nederland – is er alle tijd voor een strandwandeling, een rondje eiland per fiets, een (verwarmd) terrasje met uitzicht op zee of lekker eten en borrelen in de Dorpsstraat.

Samen met vier uitstekende hotels – Badhotel Bruin, Hotel Zeezicht, Hotel de Wadden en Hotel de Kluut - bieden de Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden en Podium Vlieland een zeer aantrekkelijk arrangement voor dit filmweekend aan. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de smakelijkste films voor slechts €149 per persoon op basis van een tweepersoonskamer in Hotel de Kluut, €154 voor een tweepersoonskamer in Hotel Zeezicht en Hotel de Wadden, en €159 voor een tweepersoonskamer in Badhotel Bruin. Alleenreizenden betalen een toeslag van €25 voor een eenpersoonskamer. De bootreis is los te boeken via www.doeksen.nl.

Nu met 30 procent korting op boottickets!

Bezoekers van dit filmweekend krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Wacht met reserveren van de overtocht op de kortingscode die wij u toesturen. De bootreis kan daarna met de code los geboekt worden via www.doeksen.nl.

Enkele reacties van eerdere deelnemers:

,,Ons derde filmweekend en het blijft een fantastische combinatie: films kijken en genieten van het eiland.’’

,,Het leukste filmfestival op het mooiste eiland. Wij komen terug.’’

Aanvangstijden culinair filmweekend Vlieland

Programma A

Vrijdag 19 december

20.00 uur

Zaterdag 20 december

10.30 uur

16.00 uur

20.00 uur

23.45 uur

Zondag 21 december

14.00 uur

Programma B

Vrijdag 19 december

22.00 uur

23.45 uur

Zaterdag 20 december

12.30 uur

17.30 uur

22.00 uur

Zondag 21 december

11.00 uur

« terug naar de vorige pagina